Grasshopper Manufacture heeft dat aangekondigd Travis Strikes Again: No More Heroes, oorspronkelijk uitgebracht voor Nintendo Switch in januari 2019, komt voor PS4 en pc (via Steam) op 17 oktober, inclusief zowel DLC als de inhoud "Zwarte Paardebloem"En"Bubblegum Fatale'.

U kunt de details rechtstreeks bekijken op de pagina Stam van de titel.

Travis leeft de trailerparkdroom in het landelijke zuiden wanneer Badman aanklopt om zijn dochter, Bad Girl, te wreken. Het lijkt het einde van de Travis-games te zijn, wanneer beide in de legendarische Death Drive Mk II-console worden gezogen. Maar deze keer vechten de games tegen ons. De personages in de diverse Death Drive Mk II-gamesbibliotheek zullen niet zo snel opgeven. We moeten ons een weg banen door alle pro-worstelacties die we kennen - tot 11. Ben je klaar om je vaardigheidsmeter te vonken en verschillende soorten combo's te koppelen voor spectaculaire combo's? We zullen onze speelstijl wijselijk moeten variëren. We kunnen spelen als Travis, Badman en misschien zelfs Shinobu en Bad Girl.

Hoofdfuncties

  • Hilarische en talloze spelwerelden: De Death Drive Mk II-console heeft talloze gamebibliotheken en werelden, maar de helden hiervan zullen niet altijd blij zijn om Travis te zien. Elke gamewereld is compleet anders dan de andere.
  • Coöperatie Hack-and-slash: Badman haat Travis voor het vermoorden van zijn dochter, Bad Girl. Maar vanwege een toevallige draai van het lot, zullen de twee uiteindelijk samen vechten. We kunnen onszelf dan verwennen met combo's en aanvallen om samen te ketenen.
  • Duidelijk betere prestaties op pc: De resolutie wordt verhoogd tot meer dan 1080p en de framerate is ontgrendeld.

Hier zijn enkele screenshots:

Travis slaat opnieuw toe

Travis slaat opnieuw toe

Travis slaat opnieuw toe

Travis slaat opnieuw toe

Bovendien is voor de PS4-versie een specifieke fysieke versie gemaakt, met een set van sticker als een bonus:

Travis Strikes Again: No More Heroes Complete Edition is voorzien voor Playstation 4 en pc de Oktober 17 2019 in Japan. De originele game is beschikbaar voor Nintendo Switch.