episch is eindelijk begonnen met het introduceren van een langverwachte functie, de ondersteuning van cloud bespaart.

Een eerste, tijdige aankondiging komt rechtstreeks van een tweet van de Epic-baas Tim Sweeney gerelateerd aan de recente gratis game die in de winkel wordt aangeboden, Beunhaas. In de tweet beantwoordt Sweeney de vraag van een speler en bevestigt dat de functie nog steeds is ingeschakeld voor een beperkt aantal spellen.

De Reddit-gebruiker u / arctyczyn dat merkte hij ook Deze oorlog van mij, het andere gratis spel van deze week, ondersteunt cloudopslag. Sweeney verklaarde ook dat er nog werk aan de winkel is voordat alle games worden ondersteund.

In maart Epic had aangekondigd het voornemen om in mei ondersteuning voor cloudback-ups te introduceren, dus het is duidelijk dat ik wat laat op de routekaart sta. Het is echter een plezier om te weten dat het bedrijf werkt aan een noodzakelijke en zeer gevraagde functie.