Als u overweegt om te kopen Tetris-effect op pc moet je beginnen met het downloaden vanEpic Games Store omdat het spel exclusief is. De titel biedt ook een modus in virtual reality volledig meeslepend. Het lijkt er echter op dat deze exclusieve Epic vereist toegang tot Steam om te kunnen profiteren van alle functies van het spel.

Dit is niet van toepassing op de traditionele versie in het spel, maar als je de VR-modus start, probeer het misschien zelf Oculus Rift o HTC Vive, je moet inloggen SteamVR, Valve's openVR-oplossing. Het is grappig om te denken dat een exclusieve gamemodus van de Epic Games Store een technologie van Steam moet gebruiken, de grootste rivaal. Eigenlijk is toegang niet vereist omdat dit slechts een koppeling is tussen Valve's OpenVR API en de set die door de speler wordt gebruikt.

Als u een unieke geremixte klassieke ervaring wilt proberen, gaat u verder met dekopen van het prachtige Tetris-effect. Of, als je de Epic Games Store echt niet leuk vindt, moet je wachten en hopen dat de game ook op Steam wordt uitgebracht.