De modder "SaafRats"De eerste uitgebracht aan het begin van de maand"volledig naakt " mod voor Dead or Alive 6, waardoor het geluk van alle fans van de titel.

De mod gebruikt de oorspronkelijke activa van Dead or Alive 6 om de naakte modellen van deze mod te maken, maar bovenal implementeert het ook de studie van borstfysica voor alle vrouwelijke cast van het spel.

Het is duidelijk dat iedereen die deze mod wil gebruiken online gamen sterk wordt afgeraden en vooral KOEI Tecmo heeft ook een nieuwe patch uitgebracht die de mod incompatibel zou kunnen maken.

Er worden geen afbeeldingen van de mod op deze pagina getoond, maar als je googelt of op de tube zoekt, vind je tientallen en tientallen sites NSFW dat zal je nieuwsgierigheid wegnemen.

We begrijpen dat sommigen van u mogelijk de inhoud van de 'Naakte mod"Ongepast, maar Dead or Alive 6 maakt deel uit van een franchise die zich altijd veel heeft gericht op het "sexy" aspect van zijn jagers en daarom is er Dead of Alive als er een titel is waarop een dergelijke mod kan kloppen.

naaktmod dood of levend 6
Er was al zoveel te zien met de normale versie

Niet in staat om directe links naar sites voor meer dan 18 in te voegen kunnen we alleen maar zeggen tegen Google [DOA6] SaafRats Naakt Mod v1.0 1.0.0 en je zou moeten vinden wat je zoekt in de eerste link.