In deze dagen is het nu beroemde in uitvoering Comic Con di San Diego, kermesse waaruit elk jaar verschillende nieuwe dingen worden aangekondigd met betrekking tot films, tv-series en videogames. Tijdens een panel op de beurs werd een eerste gameplay getoond in de preview Marvel's Avengersmet Thor wie het ziet met een stel vijanden, en gelukkig is het een gebruiker gelukt om een ​​gameplay-sectie te registreren met zijn smartphone en het allemaal te uploaden online.

De video toont de god van de donder die de beroemde zwaait Mjolnir, tijdens het uitvoeren van combo's die tegenstanders kunnen uitschakelen. Helaas wordt de clip vervolgens onderbroken, maar de komende dagen valt niet uit te sluiten dat de hele gameplay kan worden gepubliceerd via officiële kanalen. Tot slot herinneren we u eraan dat de releasedatum voor Marvel's Avengers 15 mei 2020 is.

Reacties

antwoorden