LONDEN- (BUSINESS WIRE) -#GamingIndustryReport-Technavio wereldwijde marktanalyses marktanalyses groeien bij CAGR in de buurt van 7 Verwacht wordt echter dat het groeitempo zal vertragen, aangezien de groei op jaarbasis naar verwachting zal afnemen.


De intrede van entertainmentfranchises is een van de belangrijkste trends op de wereldwijde gamingmarkt 2018-2022. Met de toename van de penetratie van smartphones maken veel gokbedrijven gebruik van de mogelijkheid gamers op hun mobiele schermen te bereiken. Momenteel komen er verschillende leveranciers met games en apps met betrekking tot bekende personages en IP's. 2017 was bijvoorbeeld getuige van de release van mobiele games voor Star Wars en Stranger Things. Met dergelijke initiaties en vorderingen wordt verwacht dat de kansspelindustrie een positieve kijk op de prognoseperiode zal vertonen.

Bekijk momentopname van de markt voordat u koopt

Volgens analisten van Technavio is een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan de groei van de wereldwijde gamingmarkt de groeiende acceptatie van AR / VR-gaming:

Wereldwijde gamingmarkt: groeiende acceptatie van AR / VR-gaming

VR- en AR-apparaten zoals smart glasses, head-mounted devices (HMD's) en VR-cardboards zullen waarschijnlijk in de prognoseperiode toenemen vanwege het toenemende bewustzijn van VR-games. Deze ontwikkelingen zullen de belangstelling van de consument in de sector vergroten, waardoor een positieve kijk op de kansspelmarkt mogelijk wordt.

"Volgens een senior-analist bij Technavio voor onderzoek naar interactief home-entertainment," de marktgroei stimuleren tijdens de prognoseperiode. "

Verzoek om GRATIS monster

Wereldwijde gamingmarkt: segmentatieanalyse

Het wereldwijde onderzoeksrapport over marktonderzoek biedt marktsegmentatie per apparaat (gameconsoles, mobiel gamen en pc-gamen), type (casual gaming en professioneel gamen) en platform (online gamen en offline gamen) en per regio (Noord- en Zuid-Amerika, EMEA en APAC). Het biedt een diepgaande analyse van de prominente factoren die van invloed zijn op de markt, inclusief stuurprogramma's, kansen, trends en sectorspecifieke uitdagingen.

De regio APAC bezette het grootste marktaandeel in 2017, goed voor een aandeel van bijna 40%, gevolgd door respectievelijk Amerika en EMEA. Tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat het APAC-gebied zijn dominantie behoudt en de hoogste incrementele groei twee registreert, waarbij de regio een hub is voor gamen.

Praat met een analist om dit rapport aan te passen

De voorbeeldrapporten van Technavio zijn gratis en bevatten meerdere secties van het rapport, zoals de marktomvang en prognoses, stuurprogramma's, uitdagingen, trends en meer.

Blader door gerelateerde rapporten

Enkele van de belangrijkste onderwerpen die in het rapport worden behandeld, zijn:

Market Landschap

 • Marktecosysteem
 • Kenmerken van de markt
 • Analyse van marktsegmenten

Market Sizing

 • Marktgrootte
 • Marktgrootte en prognose

Five Forces Analysis

Marktsegmentatie

geografische segmentatie

 • Regionale vergelijking
 • Belangrijke toonaangevende landen

Market Drivers

Uitdagingen markt

Markt trends

vendor Landscape

 • Verkopers gedekt
 • Leveranciersclassificatie
 • Marktpositionering van leveranciers
 • Concurrerend scenario

Neem contact op met ons mediateam op: media@technavio.com

Contacten

Technavio Research
Jesse Maida
Media & Marketing Executive
VS: + 1 630 333 9501
VK: + 44 208 123 1770
www.technavio.com

Bron BEDRIJFSDRAAD

Reacties

antwoorden