Met de ontdekking van talloze glitches door de jaren heen, hebben de speedrunners zich al lang in The Legend of Zelda: Ocarina of Time verwend, zozeer zelfs dat nu is het iemand gelukt om het met 100% geblinddoekt af te maken. Maar nooit eerder is iemand erin geslaagd de titel af te ronden door het 17-record minutenlang te verslaan. Behalve, precies, de Noorse Torje die onlangs heeft opgetekend een nieuw wereldrecord di 16: 58 minuti.

Geheel vastgehouden Wii Virtual Console, het bedrijf vertegenwoordigt het hoogtepunt van een inspanning van vier jaar, binnen de gemeenschap, om te proberen te begrijpen hoe de titel in minder dan 1020 seconden te voltooien. De onderstaande video toont het hele Torje-record.

Zoals u kunt zien, glitches en teleporters worden uitgebuit van welke aard dan ook. Elk middel is legaal en toegestaan ​​in deze oproepen "elke%", En nu is Torje in feite een houder van wereldrecords. Hoeveel dit in zijn handen zal blijven, is een andere kwestie dezelfde speedrunner beweert vele kostbare gelegenheden en momenten te hebben verspild, zoals a backflip in de eerste fase van het gevecht met Ganon of zelfs een toevallige stap achteruit.

De gebruiker gaat echter verder door te zeggen dat hij Zelda wil verfijnen met als doel om tenminste "16: 55" te bereiken. Natuurlijk, tot er bijzonder belangrijke ontdekkingen zijn gedaan, zal het een kwestie zijn van duizendsten van een seconde spelen, voor iedereen die zaken wil proberen.

Zelda

En heb je de video al gezien? Wat denk je?

Reacties

antwoorden