MONTREAL- (BUSINESS WIRE) -Valnet Inc., een online media-uitgever, heeft verworven GameRant.com, populair en gezaghebbend media gerelateerd nieuws, recensies en discussie.

Vic Holtreman, CEO en oprichter van Warp 10 LLC, oorspronkelijk gelanceerd GameRant.com als een zustersite voor ScreenRant.com in 2009 met het doel om de succesvolle formule van SR voor redactioneel nieuws toe te passen om het verticale videogame te dienen met recensies, originele inzichten en geïnformeerde analyse.

In reactie op het zout zei Holtreman: "Gebaseerd op hoe Valnet Screen Rant, dat ik aan 2015 verkocht, heeft gegroeid en het feit dat bijna iedereen die voor mij werkte toen nog bij de site was, vertelt me ​​dat Game Rant en mijn crew in goede handen zijn. Ik weet zeker dat ze populairder worden dan ooit. "

"Zei de CEO van Valnet Inc., Hassan Youssef, commandant Holtreman voor zijn succesvolle creatie en beheer van Game Rant. "Het combineren van de passie van de bestaande Valet heeft te bieden, verwachten we GameRant.com om verder te gaan op een pad naar nog groter succes, "voegde Youssef eraan toe.

Na de overname van ScreenRant door 2015, ging Holtreman door met het zelf ontwikkelen van Game Rant. De overname van vandaag ziet eindelijk de hereniging van zustersites evenals redacteurs en schrijvers die eerder hebben bijgedragen aan de groei van beide panden - waaronder voormalig Managing Editor, Ben Kendrick, die namens Valnet zal dienen als uitgever van Game Rant.

Valnet, gevestigd in Montreal, heeft een verscheidenheid aan webproperty's in verschillende consumentensortals verworven en ontwikkeld. Game Rant zal zich aansluiten bij Valnet's spelverticaal dat al bestaat TheGamer.com naast andere eigenschappen, waaronder autoriteit voor filmnieuws ScreenRant.com en popcultuursite CBR.com. Valnet heeft ook een snelgroeiend merk voor geanimeerde inhoud voor kinderen LittleAngel YouTube-kanalen. Met de toevoeging van Game Rant aan het stabiele entertainment van Valnet, verwacht de uitgeverij zijn concurrentiële invloed te versnellen en leiders in de industrie, zoals Polygon, Kotaku en IGN, onder andere te overtuigen.

Contacten

David Felicissimo
514-733-1010

 

Bron BEDRIJFSDRAAD