Borderlands 3 zal geen ondersteuning hebben cross-play bij de lancering in september, maar de functionaliteit kan later worden toegevoegd. Om te zeggen dat het de baas is van Gearbox, Randy Pitchford, su Twitter.

Zijn verklaring kwam nadat Gearbox een teaser die spelers uitnodigde om "samen te vieren". Sommige mensen hebben het geïnterpreteerd als een verwijzing naar cross-play, maar het lijkt een vergissing te zijn. De teaser verwijst naar iets anders en we zullen zeker moeten wachten tot de 16 juli dit weet.

"Sommige mensen zouden kunnen speculeren dat dit ding morgen over crossplay zou kunnen gaan. Het ding van morgen is fantastisch, maar * heeft geen betrekking op cross-play. Goed nieuws: we doen er alles aan om grensoverschrijdend spel voor Borderlands 3 met onze partners zo snel mogelijk na de lancering te ondersteunen. "

Pitchford herhaalde de afwezigheid van deze functionaliteit, zelfs in een antwoord-tweet, met het argument dat zijn aankomst een positieve ervaring zou moeten zijn en op zoveel mogelijk platforms.

Volgens Pitchford, de uitgever 2K Games neem alle relevante beslissingen. Borderlands 3 heeft nog steeds een Coop ondersteunt maximaal vier spelers.

Borderlands 3 wordt op september 13 uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One, pc en zal ook naar boven komen Google Stadia.