Het laatste seizoen van Stranger Things lijkt met aanzienlijk succes bij gebruikers te hebben plaatsgevonden. Inderdaad, na te zijn vrijgegeven op Netflix de 4 juli, registreerde hij een overzicht van meningen in de eerste paar dagen. En de streaming-gigant kondigde op Twitter aan dat de serie letterlijk "verslagen verslaan", Verwijzend naar enkele nummers van zijn eigen site.

Volgens Netflix hebben 40.7 miljoen accounts Stranger Things 3 gezien, na slechts 4 dagen sinds de release. Iets dat niet op het streaming-platform te zien was, is ooit gelukt. Bovendien hebben 18.2 miljoenen mensen de serie net in dit korte tijdsinterval voltooid.

Volgens de Netflix-parameters wordt een "weergave" geteld wanneer er meer dan 70% van een aflevering van een tv-serie of een film wordt bekeken.

Dit derde seizoen heeft daarom, om zo te zeggen, de andere topshows op het platform moeilijk gemaakt: Umbrella Academy had 45 miljoen views geregistreerd in de eerste maand, terwijl Sex Education e U rond de 40 miljoen staan, volgens Hollywood Reporter.

Stranger Things

Na een tweede seizoen dat niet iedereen heeft overtuigd, lijkt het erop dat de serie weer op de goede weg is.