Capcom blijft de hype voor de uitbreiding van Monster Hunter World: Iceborne met een nieuwe trailer met de ondersoorten van monsters.

Vandaag Capcom heeft een nieuwe trailer en een video met updates voor ontwikkelaars vol met nieuwe details uitgebracht Monster Hunter World: Iceborne, de langverwachte massale expansie van Monster Hunter: Wereld, de bestseller van Capcom. De laatste video biedt een overzicht van de monsters-ondersoorten, een blik op de nieuwe collectiehub op de Seliana-site en andere verbeteringen en toevoegingen aan de gameplay.

Le ondersoort van monsters zijn toegevoegd aan de selectie van Iceborne, het aanbieden van varianten die de moeilijkheidsgraad vergroten en meester-jachtvaardigheden vereisen. De laatste trailer toont slechts twee van de felle varianten die op ons wachten: de indrukwekkende en brute viverna Fulgur Anjanath spuwen bliksem in plaats van vuur en leven met hoektanden Ebony Odogaron, woester dan ooit dankzij een groter aantal aanvallen en de draconische aard. Naast deze vreselijke ondersoorten, de vurige Glavenus, waarvan het herkenbare gebrul werd verwacht in de vorige trailer, kronkelt zijn zwaardvormige staart om jagers te vernietigen met zijn typische veegaanval.

Een deel van de nieuwe en gastvrije basis Seliana nelle Brinos strekte zich uiten een functioneel verzamelcentrum zal een warm toevluchtsoord bieden voor jachtteams met meer gecentraliseerde faciliteiten en functies. Jagers gebouwd rond een hete bron Palico ze kunnen comfortabel alle behoeften beheren voordat ze jagen dankzij de aanwezigheid van Smederij om apparatuur te maken, het resource center om groottes te beheren of botanisch onderzoek om objecten te verzamelen. ook "Mijn kamer" is toegankelijk en biedt nieuwe aanpassingsopties zoals meubels, decoraties en kleuren, met een reeds geplande na-lanceringsupdate, zodat andere spelers hun respectievelijke ruimtes kunnen bezoeken.

Extra spelopties bieden meer flexibiliteit voor jachtpartijen multiplayer. Het gebalanceerde moeilijkheidsgradenstelsel zal zich aanpassen aan het team met twee spelers als anderen zich hebben teruggetrokken of als een duo voorstelt om een ​​onderzoek uit te voeren met hun Palico op sleeptouw. Bontgenoten hebben ook verbeterde gadgets en nieuwe opties zoals deze Shieldspire Stooge, een mobiel aas dat de aandacht trekt van een monster weg van de speler, de Meowcano, een gigantische vaas die vuurballen op vijanden schiet en een Vigorwasp ingeschakeld die spelers kunnen doen herleven die onmiddellijk terugkeren naar de strijd als ze flauwvallen. nieuw Ploegkaart met informatie over het respectievelijke team kan worden verzonden om andere mensen uit te nodigen om deel te nemen aan de groep, net zoals de Guild-kaarten individueel kunnen worden uitgewisseld voor elke jager. De adjunct-commandanten zijn toegevoegd aan de Squad teams en kunnen taken delen over het werven en accepteren van teamaanvragen.

Reacties

antwoorden