Onderzoek onthult verrassende trends voor de toekomst van snoersnijden, SVOD en esports

LOS ANGELES- (BUSINESS WIRE) -Manatt, Phelps & Phillips, LLP, een multidisciplinair, geïntegreerd professioneel dienstenbedrijf en adviesbureau voor digitale media, Vorhaus Advisors, hebben vandaag hun inaugurele Digital Strategy Study uitgebracht, waarin de stand van zaken met betrekking tot media en inhoud wordt geanalyseerd . Via een uitgebreide consumentenenquête over onderwerpen als connected tv, video on demand abonnement (SVOD), mobiel en export, identificeert het rapport een aantal belangrijke trends die illustreren hoe om te gaan met technologie om digitale inhoud te consumeren, waaronder:

  • Online video is in opkomst, maar traditionele tv is niet dood. 18 naar video en video om één keer per week of vaker online video's te bekijken, met alleen 34 procent die op een televisietoestel heeft gebruikt dat is verbonden met internet. Ondanks dat ze voorstander is van digitale apparaten, 72 tot 56-jarigen, is het nog steeds het best beoordeelde televisieapparaat voor de bredere bevolking van 18.
  • SVOD blijft indruk maken en heeft ruimte om te groeien. Van online gebruikers abonneren 74-percentages zich op service, bijna zes op de tien gebruikt Netflix. Bovendien wordt de helft van alle SVOD-weergave gebruikt op een tv met internetverbinding, waarmee wordt bewezen dat gerelateerde apps van cruciaal belang zijn voor de populariteit van verbonden tv. 1.6 SVOD-services, die verder gaan dan wat ze al hebben.
  • Magere pakketten kunnen genade redden voor betaaltelevisiebedrijven. 35 procent van de consumenten is geïnteresseerd in het abonneren op "skinny bundle" als een gestroomlijnd alternatief voor kabelpakketten. Met 47 zegt een procent van de respondenten dat kosten de belangrijkste reden zijn om een ​​kabelverbinding te gebruiken. Betaaltelevisiebedrijven hebben veel tractie gevonden met dit aanbod.
  • Livestreaming blijft sterk en de toekomst van esports is helder. Meer dan de helft van de online gebruikers bekijkt elke dag video's over een breed scala aan onderwerpen. Binnen die categorie wint de export snel marktaandeel als de zesde meest populaire soort content. 43-percentage verwachtte in de komende zes maanden meer tijd te besteden aan het bekijken van exporteurs.

"Naast de toename van online videokijkers, is de exportmarkt over het algemeen enorm en een gebied waar ons team nauw betrokken is bij bedrijven als assessment-investering en fusies en overnames", zei Ned Sherman, digitale en technologische partner en directeur bij Manatt. "We hebben een aantal van de belangrijkste spelers vertegenwoordigd, evenals een onderhandelingsteam en spelersovereenkomsten voor de beste exporteurs die in de branche concurreren, en dit onderzoek bevestigt dat de markt hiervoor alleen maar zal blijven groeien."

"SVOD en OTT blijven groeien en betalen TV onder druk van snoersnijden," zei Mike Vorhaus, CEO van Vorhaus Advisors. "Uit onze gegevens blijkt dat een dun pakket aanbiedingen een effectieve strategie is om traditionele betaaltelevisieconsumenten terug te winnen. Toch blijft de traditionele televisieconsumptie zeer aantrekkelijk, met name onder de bevolking van 35 jaar en ouder. "

Het onderzoek van de enquête werd onderzocht door meer dan 2,000-respondenten die ouder zijn dan 18. De steekproef was gekoppeld aan de US Census voor leeftijd, geslacht, ras en vragen gericht op mediaattitudes en het gedrag van consumenten over een breed scala van onderwerpen. Bekijk het volledige rapport hier.

Over Manatt, Phelps & Phillips, LLP

Manatt, Phelps & Phillips, LLP, is een van 's lands toonaangevende advocatenkantoren en adviesbureaus, met strategisch gelegen kantoren in Californië (Los Angeles, Orange County, Palo Alto, San Francisco en Sacramento), New York (New York City en Albany) , Chicago, Washington, DC en Boston. Het bedrijf vertegenwoordigt een geavanceerd klantenbestand - met inbegrip van Fortune 500, middelgrote en opkomende bedrijven - in een reeks van praktijkgebieden en industriële sectoren. Ga voor meer informatie naar www.manatt.com.

Over Vorhaus Advisors

Vorhaus Advisors werd in 2018 opgericht door Mike Vorhaus, een vooraanstaand toonaangevend analist in de digitale en gaming-ruimtes. Vorhaus Advisors is gericht op het bieden van operationele en strategische hulp aan startende startups en aan meer gevestigde bedrijven in digitale media, digitaal entertainment, gaming en elektronisch amusement, reclame en marketingtechnologie. Vorhaus biedt advies aan bedrijven en investeerders, treedt regelmatig op televisie en nieuwsprogramma's op en wordt in de populaire pers geciteerd. Vorhaus Advisors is gevestigd in Los Angeles, Californië.

Contacten

Angel Fahy, 212.704.1994
Manatt, Phelps & Phillips, LLP

Bron BEDRIJFSDRAAD

Reacties

antwoorden