Fiverr's nieuwe Gaming Store bevat digitale 30-servicecategorieën, van game-ontwikkeling tot game-design, ter ondersteuning van de groeiende community van de industrie

NEW YORK- (BUSINESS WIRE) -Fiverr (NYSE: FVRR), het bedrijf dat de manier waarop de wereld samenwerkt, heeft veranderd, heeft vandaag een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van zijn e-commercecatalogus door zijn eerste speciale winkel voor aan gaming gerelateerde digitale diensten te introduceren . Klanten kunnen nu diensten van hoge kwaliteit kopen in 30-categorieën die gerelateerd zijn aan de game-industrie, zoals het modelleren van personages, het schrijven van spellen en trailers van bekwame ontwikkelaars, ontwerpers en videografen.


"In het afgelopen jaar heeft Fiverr een snelle organische groei gezien in aan games gerelateerde aankopen bij kopers en registraties van gig door verkopers," zei Micha Kaufman, CEO van Fiverr. "De lancering van onze Gaming Store brengt nog een stap dichter bij ons doel om de digitale winkel te zijn. Het biedt gemakkelijke toegang tot gamingtalent van hoge kwaliteit en geeft onze freelancers extra mogelijkheden om te doen waar ze van houden. We willen helpen de groei in de game-industrie kracht bij te zetten, met het freelance talent en de services om de makers van games te helpen aan hun behoeften te voldoen. "

The Gaming Store brengt digitale services samen die rechtstreeks verband houden met het maken en ontwikkelen van games. Sommige van deze categorieën omvatten:

 • Game Development
 • QA
 • Karakter modellering
 • storyboards
 • Spel ontwerp
 • Karakteranimatie
 • Spel schrijven
 • Game Trailers
 • Producers and Composers
 • Afbeeldingen voor Streamers
 • Animatie voor Streamers
 • Video bewerking

Stephen Baer, ​​oprichter van The Game Agency, een softwareontwikkelingsbedrijf dat op maat gemaakte game-gebaseerde oplossingen maakt, merkte op: "Als middelgrote onderneming is het echt een uitdaging om freelancers te vinden die aansluiten bij uw timingbehoeften en uw budgetvereisten." vervolg: "Hoewel ons netwerk geweldig is, is het alleen zo groot - dus we komen vaak bij Fiverr en we weten dat we naar het talent en de kwaliteit gaan die we nodig hebben."

In 2018 was de game-industrie, volgens onderzoek door marktanalist Newzoo, de moeite waard om $ 135B te rapporteren. Naarmate de technologie die wordt gebruikt in gaming zich uitbreidt, ken ik de behoefte aan een breed scala aan inhoud, services en producten die deze markt omringen. Niet alleen traditionele gamingbedrijven ondersteunen deze groei, maar ook de technische giganten, met Apple, Google en Facebook die onlangs hun intrede in de branche hebben aangekondigd. Als een aantal bedrijven die dit doen, heeft ook de mogelijkheid voor getalenteerde freelancers met gedifferentieerde vaardigheden nodig om deze dynamische industrie te bedienen.

Met de lancering van deze nieuwe branchespecifieke winkel gebruikt Fiverr zijn "service-als-een-product" -model om de toegang tot diensten, inclusief videogamevorming en videobewerking, te democratiseren door een snelle en wrijvingloze ervaring te bieden om deze te kopen en te verkopen soorten diensten. Nooit eerder had de gamingindustrie toegang tot wereldwijd freelance talent met een klik op de knop.

Klik op hier om meer te weten te komen over de nieuwe game store van Fiverr en hier om de verscheidenheid aan beschikbare services te bekijken.

Over Fiverr

Fiverr's missie om de manier waarop de wereld samenwerkt te veranderen. Het Fiverr-platform verbindt bedrijven van elke omvang met digitale diensten in meer dan 200-categorieën, in 8-branches, waaronder grafisch ontwerp, digitale marketing, programmeren, video en animatie. Sinds de oprichting heeft het platform meer dan 5.5 miljoen bedrijven bediend en heeft het meer dan 50 miljoen transacties gefaciliteerd. Fiverr's wereldwijde community van freelancers omvat meer dan 160-landen. We nodigen je uit om ons te bezoeken op fiverr.com, Lees onze blog en volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Contacten

Abby Forman
press@fiverr.com

Bron BEDRIJFSDRAAD

Reacties

antwoorden