Gameplay Reveal komt voor nieuwe Call of Duty Multiplayer

SANTA MONICA, Californië .- (BUSINESS WIRE) - Een nieuwe generatie van Call of Duty® multiplayer komt eraan. Markeer je agenda's voor donderdag 1, wanneer Activision en Infinity Ward het multiplayer-universum van Call of Duty®: Modern Warfare®. Onlangs verkozen tot "Beste Online Multiplayer" door Game Critics Awards Best of E3 2019, Modern Warfare multiplayer levert een game-veranderende online ervaring.

Terwijl spelers zich inschrijven in de hartenracen Modern Warfzijn verhaal, multiplayer zet de ervaring voort terwijl spelers online op zoek gaan naar de ultieme speeltuin voor de mondiale machtsverhoudingen. Met uniforme progressie tussen modi, Modern Warfare probeert de community te verenigen met plannen om cross-play op verschillende platforms te ondersteunen en het verwijderen van de traditionele seizoenspas om een ​​grotere mix van meer gratis kaarten, inhoud na het starten en community-evenementen te bieden.

Momenten geleden kregen fans de eerste glimp van de nieuwe 2 van de game vs. 2 Gunfight-modus, die slechts een fractie is van de volledige, online multiplayer-ervaring in Modern Warfare. Live getoond op Twitch, biedt Gunfight een nieuw niveau van snel-actie, close-quarters duo-gebaseerde gevechten die fantastisch zijn om te spelen en te bekijken.

Stem in augustus 1 afst naar Twitch.tv/CallofDuty voor de volledige onthulling van de Modern Warfare Multiplayer-universum en een diepe kijk op gameplay voor fans bij de lancering. In de tussentijd kunnen fans de laatste informatie volgen Call of Duty: Modern Warfare's multiplayer aan @CallofDuty en @InfinityWard op Twitter, Instagram en Facebook.

Call of Duty: Modern Warfare is gepland voor release wereldwijd oktober 25th op PlayStation 4, Xbox One en pc. Call of Duty: Modern Warfare wordt uitgegeven door Activision, een volledige dochteronderneming van Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI) met ontwikkeling onder leiding van de bekroonde ontwikkelaar Infinity Ward.

Over Activision

Activision, met hoofdkantoor in Santa Monica, Californië, is een toonaangevende wereldwijde producent en uitgever van interactief entertainment. Activering handhaaft activiteiten over de hele wereld en is een divisie van Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI), een S & P 500-bedrijf. Meer informatie over zijn producten is te vinden op de website van het bedrijf, www.activision.com of door te volgen @Activision.

Waarschuwingen met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen: informatie in dit persbericht waarin de verwachtingen, plannen, intenties of strategieën van Activision met betrekking tot de toekomst zijn opgenomen, inclusief verklaringen over de verwachte aankondigingen, beschikbaarheid, functies, functionaliteit, evenementen en inhoud voor Call of Duty: Modern Warfare, zijn forward-looking statements die geen feiten zijn en een aantal risico's en onzekerheden inhouden. Factoren die ertoe kunnen leiden dat de daadwerkelijke toekomstige resultaten van Activision Publishing wezenlijk afwijken van die in toekomstgerichte verklaringen uiteengezet in deze release, zijn onverwachte productvertragingen en andere factoren die zijn geïdentificeerd in de secties met risicofactoren van het meest recente jaarverslag van Activision Blizzard op formulier 10K en eventuele volgende kwartaalrapporten op formulier 10-Q. De uitspraken over de toekomst zijn gepubliceerd bij Activation Blizzard en noch Activision Publishing noch Activision Blizzard hebben enige verplichting op zich genomen om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken. Toekomstgerichte uitspraken waarvan wordt aangenomen dat ze waar zijn, kunnen uiteindelijk onjuist blijken te zijn. Deze verklaringen zijn onderhevig aan risico's, onzekerheden en andere factoren, waarvan sommige buiten hun invloedsfeer liggen en kunnen ervoor zorgen dat de werkelijke resultaten afwijken van de huidige verwachtingen.

ACTIVISION, CALL OF DUTY en MODERN WARFARE zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Contacten

Nicole Fodran
Senior Manager, Public Relations
Activision
310.773.6273
nicole.fodran@activision.com

Bron BEDRIJFSDRAAD