Iedereen die in de 90-jaren als tiener heeft geleefd, heeft zeker, of gezien door een vriend, de Nintendo 64 en Air Max '97, Het schoenenmodel van Nike dat in die jaren letterlijk is ontvolkt.

Omdat de achterkant zo in de mode is, vooral deze laatste maand met Stranger Things, is hier het Amerikaanse bedrijf aangekondigd dat tijdens de zomer een Air Max-model geïnspireerd op de Nintendo-console.

Nike-Air-Max-97-POV

Een van de kenmerken die deze schoenen onderscheiden zijn de bepaalde kleuren, de geschriften Power e Reset op de voorste tong, het Air Max-logo op de achterkant geschreven met de N64-lettertype en een beoordeling van de ESRB-logo in de zool.

Nike-Air-Max-97-POV

Le Air Max '97 Nintendo 64-editiemomenteel zijn ze alleen bedoeld voor de Amerikaanse markt voor de prijs van 159 dollar. Ik vraag me af of deze schoenen ook in Europa zullen aankomen; momenteel kunnen we ze alleen op foto's bewonderen!

Reacties

antwoorden