SEONGNAM, Zuid-Korea- (BUSINESS WIRE) -#CROSSFIRE-Smilegate Entertainment aangekondigd in juli 8 heeft officieel zijn VR-avonturenspel, FOCUS on YOU en heimelijk actie-avonturengame VR, ROGAN: The Thief in the Castle officieel gelanceerd.


FOCUS op JOU is een VR-spel waarin speler, als middelbare schoolstudent fotografie, naar een date kan gaan met het vrouwelijke personage HAN YUA op virtuele plaatsen, waaronder een café, school en resortgebied, en genietend van verschillende activiteiten, zoals een fotosessie samen.

Het VR-spel verschilt van ons doordat spelers een diepere verbinding met HAN YUA kunnen maken en hun eigen eerste liefde kunnen herinneren aan een aantal functies zoals stemherkenning, het wisselen van kleding en flashback-modus, waarbij spelers bepaalde afleveringen kunnen herhalen.

In ROGAN: The Thief in the Castle, een heimelijk actie-avonturengame VR, de speler wordt Rogan de dief en lost mysterieuze incidenten op die plaatsvinden in Blackstone Castle in de middeleeuwen. De enorme wereld en het spannende verhaal, gecreëerd door een professionele schrijver, zijn aantrekkelijk genoeg om spelers te boeien.

Rogan nodigt uit tot stealth-actie op hoog niveau met zijn 3 surround sound-systeem, zodat gebruikers de strategische strategische gameplay kunnen voelen

Beide games zijn tentoongesteld in verschillende wereldwijde spelshows waaronder Tokyo Game Show (TGS), Taipei Game Show (TPGS) en Pax Australia (PAX AUS) en zijn goed ontvangen door de bezoekers.

FOCUS on YOU en ROGAN zijn beschikbaar op pc VR-platforms zoals STEAM VR, Oculus en VIVEPORT. FOCUS on YOU kan ook worden gespeeld op PlayStation VR. De prijs van elke game is US $ 39.99.

"Focus on You en ROGAN bieden een hoger niveau van visuele effecten en verhalen dan eerdere VR-games en we verwachten goede beoordelingen van spelers. "Hij is vastbesloten om hoogwaardige games te blijven ontwikkelen", zegt KIM DAE JIN, divisiedirecteur van Smilegate Entertainment.

Bezoek de officiële websites voor meer informatie over de games en hoe je ze kunt kopen.
FOCUS op JOU: focusonyou.smilegateentertainment.com
ROGAN: The Thief in the Castle: rogan.smilegateentertainment.com

Contacten

Smilegate Entertainment
HoChan Joo
+ 82-31-600-8316
hcjoo@smilegate.com

Bron BEDRIJFSDRAAD