- Speciale vergadering van aandeelhouders met betrekking tot voorgestelde bedrijfscombinatie die nu wordt gehouden op 22 van juli, 2019

- Aandeelhouders die houders gedurende de verlengde periode wensen te houden, moeten elk vorig conversieverzoek intrekken

MINNEAPOLIS- (BUSINESS WIRE) -Black Ridge Acquisition Corp. (NASDAQ: BRAC), op openbaar acquisitievolume ("Black Ridge"), kondigde vandaag aan dat het van plan is om zijn Bijzondere Vergadering van Aandeelhouders (de "Speciale Vergadering") met betrekking tot naar de voorgestelde bedrijfscombinatie met Allied Exports en de World Poker Tour. De voorgestelde bedrijfscombinatie tot en met augustus 10, 2019. 22, 2019, op 10, Graubard Miller, gevestigd in The Chrysler Building, 00 Lexington Avenue, 405 am, lokale tijd, 11th Floor, New York, New York 10174.

Zoals eerder aangekondigd, wordt Black Ridge goedgekeurd door Allied Esports en de World Poker Tour.De partijen verwachten dat de voorgestelde transacties worden voltooid kort nadat de speciale bijeenkomst is gehouden en voltooid.

De speciale vergadering was oorspronkelijk gepland voor juni 28, 2019 en verdaagd tot juli 8, 2019. Juni 10, 2019.

De stemming voor de verlenging vindt plaats op 9 juli 2019. Als het uitbreidingsvoorstel wordt goedgekeurd, heeft Black Ridge Oil & Gas, Inc., de sponsor van BRAC, ermee ingestemd om $ 30,000 aan BRAC te lenen om in vertrouwen te worden gesteld ten behoeve van elk openbaar aandeel dat niet wordt omgezet in verband met de stem van de aandeelhouders om de verlenging goed te keuren. Dienovereenkomstig, als het maximale aantal aandelen dat mag worden geconverteerd, zoals beschreven in de proxyverklaring, wordt geconverteerd, zal het bedrag dat per aandeel op de trustrekening wordt bijgedragen $ 0.062 zijn; Als er geen aandelen worden geconverteerd, zal het bijgedragen bedrag per aandeel ongeveer $ 0.002 bedragen.

Aandeelhoudersrekening voor de eerste keer in de toekomst. BRAC's transferagent neemt hun conversieverzoek in bij het volgende:

 

Mark Zimkind

Continental Stock Transfer & Trust Company

1 State Street, 30th Floor

New York, New York 10004

E-mail: mzimkind@continentalstock.com

Houders kunnen ook contact opnemen met de volmachtdemonstrateur van BRAC met vragen op het volgende:

 

Morrow Sodali LLP

470 West Avenue

Stamford CT 06902

Tel: (800) 662-5200 of banken en makelaars kunnen bellen verzamelen bij (203) 658-9400

E-mail: BRAC.info@morrowsodali.com

Over Black Ridge Acquisition Corp.

Black Ridge Acquisition Corp. is een speciaal acquisitiebedrijf dat wordt gesponsord door Black Ridge Oil & Gas, Inc. (OTCQB: ANFC) met als doel een fusie, kapitaalbeurs, verwerving van activa, aandelenaankoop, reorganisatie of soortgelijke bedrijfscombinatie met een of meer bedrijven of activa. Black Ridge Acquisition Corp. voltooide zijn beursgang in oktober 2017 en haalde $ 138 miljoen aan contante opbrengsten op.

Geen aanbod of uitnodiging

Deze communicatie is alleen voor informatieve doeleinden, noch is het een verzoek om een ​​stem, toestemming of goedkeuring in enig rechtsgebied krachtens of in verband met de bedrijfscombinatie of anderszins, noch is er enige verkoop, uitgifte of overdracht van effecten in enig rechtsgebied in toepasselijk recht.

Deelnemers aan Verzoek

Black Ridge en haar leidinggevenden en leidinggevenden kunnen worden betrokken bij het vragen van volmachten van Black Ridge-aandeelhouders. 10, 31 voor het jaar eindigend op december 2018, XNUMX . De uitvoerend directeur is een proxy-volmachtverklaring. Beleggers kunnen aanvullende informatie over deze belangen verkrijgen www.sec.gov.

Vooruitziende verklaringen

Dit persbericht bevat op de toekomst gerichte uitspraken gedaan naar de privaatrechtelijke procedure Litouwshervormingswet van 1995 die risico's en onzekerheden inhouden. Forward-looking statements zijn verklaringen die geen historische feiten zijn. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op de huidige overtuigingen en verwachtingen van Black Ridge's management.

Deze risicofactoren beschreven in de tijd zijn toekomstgerichte verklaringen die inherent onzeker zijn en onderhevig aan een verscheidenheid aan gebeurtenissen, factoren en omstandigheden, waarvan vele buiten de controle van Black Ridge liggen. tot tijd in Black Ridge's rapporten ingediend bij de SEC, inclusief de definitieve proxy-verklaring. Onder de factoren die ertoe kunnen leiden dat feitelijke resultaten verschillen, is de materialisatie: de succesvolle afronding van de bedrijfscombinatie, het aantal terugbetalingen en het vermogen om sleutelpersoneel te behouden en het vermogen om goedkeuring te verkrijgen voor aandeelhouders en toezichthouders. De meeste van deze factoren vallen buiten de controle van Black Ridge en zijn moeilijk te voorspellen. De informatie die hierin wordt uiteengezet, moet in het licht van dergelijke risico's worden gelezen. Black Ridge neemt geen enkele verplichting op zich om de informatie in dit persbericht bij te werken, tenzij wettelijk vereist.

Contacten

Investor Contact:
Lasse Glassen
Addo Investor Relations
lglassen@addoir.com
424-238-6249

Bron BEDRIJFSDRAAD