Harvest Moon: Friends Of Mineral Town titel uitgegeven op Gameboy Andvance ziet de remake-editie verschijnen voor Nintendo Switch.

Er worden weinig details vrijgegeven voor deze remake, we weten bijvoorbeeld niet hoe of wat opnieuw wordt uitgevonden, uitgebreid of dat het een precieze remake-per-wire en door teken van de releaseversie voor Gameboy Advance zal zijn.

De enige details die we hier kennen zijn enkele elementen van de game die zullen worden genomen en gecombineerd door de GBA-versie en door Meer Friends Of Minera Town, een andere versie van het spel met een vrouwelijke hoofdrolspeler.

Als je een fan bent van de saga of een eerste blik op de game wilt werpen, zijn hier enkele screenshots van het gevonden nieuws van Famitsu.

Geschikt voor remakes, naast Harvest Moon: Friends Of Mineral Town, ook de Langrisser-sage terugkeer op de Nintendo Switch.

Harvest Moon: Friends Of Mineral Town