Un federale rechtbank heeft veroordeeld Austin Thompson a 27 maand in de gevangenis voor de rol die hij speeldeDDoS-aanval tegen verschillende bedrijven en online diensten die in het verre verleden hebben plaatsgevonden 2013. Onder deze zijn: Battle.net, League of Legends, Dota 2 en vooral Sony Online Entertainment. De laatste een beetje later, in de 2015, veranderde de naam in Daybreak Game Studios omdat het eigendom werd van een onafhankelijke belegger.

Het geeft een persbericht van het kantoor van Procureur van de Verenigde Staten del zuidelijk Californië district, wijd verspreid da Veelhoek, het lijkt erop dat de rechtbank ook hetzelfde heeft bevolen Thompson betalen € 95.000 in terugkeer a Aanbreken van de dag.

Chance beschuldigt Thompson als een persoon achter deTwitter-account @DerpTrolling. De laatste was namelijk schuldig aanDDoS-aanval onthuld vooraf gelijk van hetzelfde. Galeotta was in feite de publicatie van een screenshot van de onderbreking van een server die werd aangevallen door het eerder genoemde Twitter-account. In het bijzonder Thompson is beschuldigd van 'schade aan een beschermde computer"En veroordeeld tot 27 maanden in de gevangenis. Detentie te betalen vanaf begin augustus 23.