Un federale rechtbank heeft veroordeeld Austin Thompson a 27 maand in de gevangenis vanwege de rol die hij speelde in deDDoS-aanval naar verschillende bedrijven en online diensten in de verre 2013. Onder deze zijn: Battle.net, League of Legends, Dota 2 en vooral Sony Online Entertainment. De laatste een beetje later, in de 2015, veranderde de naam in Daybreak Game Studios omdat het eigendom werd van een onafhankelijke belegger.

Het geeft een persbericht van het Bureau van de Procureur van de Verenigde Staten del zuidelijk Californië district, wijd verspreid da Veelhoek, het lijkt erop dat de rechtbank ook hetzelfde heeft bevolen Thompson betalen € 95.000 in terugkeer a Aanbreken van de dag.

De zaak verwijst Thompson als een persoon achter deTwitter-account @DerpTrolling. De laatste maakte zich feitelijk schuldig aan deDDoS-aanval onthuld vooraf gelijk van hetzelfde. Galeotta was in feite de publicatie van een screenshot die de onderbreking toont van een server die wordt aangevallen door het bovengenoemde Twitter-account. In het bijzonder, Thompson werd beschuldigd van "schade aan een beschermde computer"En veroordeeld tot 27 maanden in de gevangenis. Detentie te betalen vanaf begin augustus 23.