Deep Silver e Ys Net hebben de officiële PC-vereisten voor onthuld Shenmue III . Volgens de specificaties hebben pc-spelers er minstens één nodig Intel Core i5-4460 met 4 GB di RAM en een grafische kaart Nvidia Geforce 650Ti.

Ys Net beveelt een Intel Core i7-7700-processor aan met 16 GB RAM en een Nvidia Geforce 1070 GPU. De game vereist ook 100 GB vrije ruimte op de harde schijf. Hoewel de game de Unreal Engine 4 gebruikt, maakt geen gebruik van DirectX 12.

Shenmue III vertegenwoordigt de voortzetting van de epische saga gebaseerd op de geschiedenis van Ryo Hazuki, een expert in vechtsporten, niet veel meer dan een adolescent. De laatste besloot het mysterie achter de moord op zijn vader te ontrafelen, wraaklust op zijn moordenaar. Hij zal het vinden, wat de kosten ook zijn.

Shenmue III bestaat uit een zeer levendige en gedetailleerde wereld, waar je intrigerende personages tegenkomt die je kunt uitdagen. Je wordt ondergedompeld in een zeer filmisch avontuur dat je vaak nodig zal hebben om je vijanden op hun grondgebied uit te spoelen. Maar bovenal zal het je leiden naar het mysterie achter de zogenaamde Phoenix Mirror van de late Iwao Hazuki, De vader van Ryo.

We herinneren je dat Shenmue III komt uit voor: PC STOOM e Playstation 4, The 19 november. Hieronder staan ​​de volledige vereisten voor PC, minimum en aanbevolen:

Minimumeisen

 • Besturingssysteem: Windows 7 64-bit of hoger
 • CPU: Intel Core i5-4460 (3.4GHz) Quad-core of hoger
 • RAM: 4GB
 • GPU: Nvidia Geforce 650 Ti 2GB of hoger
 • API: DirectX 11
 • Vereiste vrije ruimte op de harde schijf: 100GB
 • Netwerk: Breedbandverbinding vereist
 • Geluidskaart: compatibel met DirectX 9.0c

Aanbevolen vereisten

 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
 • CPU: Intel Core i7-7700 (3.6GHz) Quad-core of hoger
 • RAM: 16GB
 • GPU: Nvidia Geforce 1070 of hoger
 • API: DirectX 11
 • Vereiste vrije ruimte op de harde schijf: 100GB
 • Netwerk: Breedbandverbinding vereist
 • Geluidskaart: compatibel met DirectX 9.0c