Met de hitte die het maakt, is dicht bij de kachel verblijven zeker niet de beste, maar Gratis is mooi kan niet nalaten om u te melden te gaar gratis op Epic Games Store.

Het is aan jou, bekwame chefs, om het Ukkerk te redden van de demon die het bedreigt. Niet met zwaard en schild, maar met je keukengerei, geconfronteerd met uitdagingen die je reflexen en je culinaire vaardigheden zullen testen.

De game kan zowel individueel als in groep worden gespeeld, zowel in een team als in competitie met je teamgenoten. Welke weg u ook kiest om het veld te betreden, het is aan u om een ​​aantal smakelijke bestellingen voor te bereiden, te bereiden en te serveren voordat klanten verontwaardigd wegschreeuwen.

Elk niveau heeft een nieuwe uitdaging te overwinnen, of het nu gaat om een ​​piratenschip dat over de brug glijdt, zich beweegt tussen hogesnelheidtrucks, kookt op een ijsschots of voedsel serveert in de ingewanden van een ondergrondse wereld

Als de hitte van de keuken je niet bang maakt, mis het dan niet te gaar.