Langrisser I & II, de legendarische RPG-saga, komt begin 2020 terug met de twee remakes op onze Nintendo Switches.

NIS America heeft de terugkeer van de saga van rpg-games aangekondigd, ook voor de westerse markt. De spellen die bij Nintendo Switch zullen verschijnen, hebben allebei remixen van HD-graphics, georkestreerde muziek en andere updates.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken:

  • Een mes perfect gearchiveerd - experimenteer met twee klassieke titels met nieuwe grafische weergaven, muziek en presentaties.
  • Moderniseer een tijdloos verhaal - Opnieuw afgestemde gameplay voor een moderne SRPG-ervaring
  • Langrisser en Alhazard - twee legendarische zwaarden, twee legendarische verhalen tot leven gebracht dankzij een nieuwe locatie en nieuwe personages.

De aankondiging werd ook gevolgd door de presentatie van een limited edition, preorder rechtstreeks van de NISA-website voor $ 79,99. De gelimiteerde editie bevat de twee titels Langrisser voor Nintendo Switch, het visuele boek, twee schijven voor de soundtrack, drie platen voor de Songs of War, de verzamelbak en verzamelkaarten.

Langrisser I & II wordt zoals eerder vermeld verwacht in de eerste maanden van 2020 en als je een fan bent van de saga, kan de preorder een geweldige zet zijn. In de tussentijd heb je gehoord van de nieuwe aanwijzingen gerelateerd aan Nintendo Switch Mini?