[UPDATE] Het nieuws is helaas geweigerd. Ook in dit geval was het een vertaalprobleem van de Poolse site waarvan het nieuws begon. In essentie spreekt de uitspraak over het feit dat drie teams aan het Cyberpunk 2077-spel werken.

[ORIGINEEL NIEUWS] De afgelopen paar uur het Poolse tijdschrift Bankier.pl heeft een interessant interview gepubliceerd met de president door CD Projekt Red Adam Kicinski, waarin de manager sappig nieuws heeft onthuld Cyberpunk 2077. Zoals gemeld door Kiciński, werkt de studio momenteel aan drie "Projecten" gewijd aan het universum van Cyberpunk, de hoofdgame die we allemaal kennen, meer nog twee. 

Je bent adembenemend!

Alsof dit alles niet genoeg was om de hype nog meer te laten stijgen, de vice-president Piotra Nielubowicz Hij voegde eraan toe:

"Zelfs ons volgende grote project speelt zich af in het Cyberpunk-universum, we werken er al aan en het is echt een geweldig en innovatief product voor ons."

De kers op de taart, de ontwikkelaars hebben bevestigd dat ze aan het werk zijn om ook een modus te implementeren multiplayer in Cyberpunk 2077, hoewel het niet is gespecificeerd, echter of deze laatste aanwezig zal zijn bij de lancering van het spel of later zal worden toegevoegd.