Het lijkt erop dat Nightwolf het volgende DLC-personage is dat uitkomt voor Mortal Kombat 11.

De maker van de sage en het hoofd van NetherRealm Ed Boon heeft een afbeelding geplaatst met duidelijke verwijzingen naar de hierboven genoemde worstelaar.

 

Nightwolf werd officieel bevestigd als een DLC-personage, onderdeel van de eerste trance van vechters uitgebracht met de Kombat Pack van Mortal Kombat 11. Het allereerste personage van de eerder genoemde DLC was Shang Tsung. De andere bevestigde vechters zijn: Sindel en Spawn. De laatste, voor degenen die niet bekend zijn, is een personage uit de Star Comics-wereld, gemaakt met het potlood van Todd McFarlane.

De advertentie gemaakt door maker Ed Boon op zijn Twitter-account volgde een hele week van speculaties over de komst van Nightwolf.

Aan het begin van deze week nam de gebruiker Reddit Thethiny, die altijd zeer betrokken was bij de kwesties die verband houden met de sage die Ed boon maakte, de nieuwste patch voor de pc-versie van Mortal Kombat 11. Hij vond meer verwijzingen naar Nightwolf, waaronder: de interludes van de personages, inclusief de laatste, en zelfs suggesties voor het gebruik van de gametorens. Random wilde dat dit precies het soort dingen was dat Thethiny aan het licht bracht over naar het personage van Shang Tsung, net voordat de kwaadaardige tovenaar werd toegevoegd aan de selectie van het spel.

nachtwolfreferenties
Verwijzingen naar nightwolf in de nieuwste Mortal Kombat-patch

 

Mede dankzij de nieuwste pc-versie werden patches ontdekt: verwijzingen naar Ash door Evil Dead, Joker door Batman en de personages (ditmaal door Mortal Kombat zelf) van Fujin en Sheeva. Deze referenties werden voor het eerst gevonden, samenvallend met de release van de Nintendo Switch-versie van de game, en zijn daarna opnieuw verschenen.

Op basis van de jingles die tegen het einde van de officiële Kombat Pack 1-trailer zijn uitgegeven, hebben spelers gespeculeerd dat Ash from Evil Dead en The Terminator als gast aan het spel deelnemen.

Misschien zullen Fujin, Sheeva en Joker in plaats daarvan deel uitmaken van de tweede golf van DLC-personages.

Terugkerend naar Nightwolf, kon de laatste het licht zo snel mogelijk zien. Mortal Kombat 11 zal zelfs een van de vlaggenschepen zijn tijdens het CEO Fighting-toernooi dat dit weekend in Florida wordt gehouden. Het podium is klaar.