Nog steeds vermist verschillende maaltijden bij de uitgang van Cyberpunk 2077, toch CD Projekt Red heeft al een schatting vrijgegeven game bestandsgrootte, via de PlayStation Store, waar het al mogelijk is pre-order het spel. De winkel bevat voorlopige informatie over de dimensies die de titel bij de uitgang zou moeten hebben, en er is weinig te zeggen, ze zijn opmerkelijk - Cyberpunk 2077 zou op zijn minst 80GB moeten innemen.

Natuurlijk zijn dit voorlopige gegevens. Ze kunnen worden gewijzigd en vanaf nu tot april heeft 2020 CD Projekt Red voldoende tijd over ottimizzare speel en verminder de grootte van verschillende aanwinst. Niettemin, gezien de doelen die CD Projekt Red nastreeft met deze titel, lijkt het er één te zijn gemakkelijke gok voorspellen dat het uiteindelijke product nog steeds van aanzienlijke omvang zal zijn.

Cyberpunk 2077 zal worden uitgebracht op April 16 2020 voor pc, PS4 en Xbox One.

Reacties

antwoorden