Google Stadia, de innovatieve en controversiële Google-videogamestreamingservice, bereidt zich voor op de lancering in november. Velen zijn echter nog steeds de vragen en perplexiteiten waarop de "experts", evenals mogelijke toekomstige gebruikers, een antwoord zouden willen hebben.

Wat we nu weten is dat ze er zullen zijn twee manieren om je te abonneren op Google Stadia: een gratis exemplaar, Stadia Base, waarmee de gebruiker de games die hem interesseren individueel kan kopen.
Een andere optie, ten koste van 9,99 euro per maand, Stadia Pro, geeft de gebruiker gratis toegang tot één gegeven voorraadbibliotheek (geleidelijk groter wordend) met de behoefte om de games die zojuist individueel zijn uitgebracht, te betalen.

Hier, een van de vragen die velen van ons ons hebben gesteld is: zullen games voor Google Stadia minder kosten? Tijdens een interview met Phil Harrison, hoofd van het project, de collega 's van Eurogamer ze waren in staat om de vraag face to face en rechtstreeks te stellen. Het antwoord van Harrison is niet precies waar we op hoopten:

'Ik begrijp niet waarom games voor Google Stadia goedkoper zouden moeten zijn [...] De waarde van een Stadiatitel wordt ook gegeven door het feit dat je het op elk scherm in je leven kunt spelen: TV, PC, laptop, tablet [...] De Stadia-versie van een spel, in theorie, is de beste kwaliteit voor een spel betreffende de game-engine ".

Dus laten we de definitie van Netflix voor videogames vergeten. Google Stadia zal zeker zijn eigenaardigheden en innovaties introduceren, waaronder waarschijnlijk geen economisch gemak. Volg ons om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.