Hoewel het in de verte werd gekocht 2002 da Microsoft, Zeldzaam blijft een van de belangrijkste en meest geliefde ontwikkelaars in de scene Nintendo tot vandaag. Jarenlang heeft de studio de ene klassieker na de andere gecreëerd. Als het op Zeldzaam aankomt, spelen spellen als: moordenaar instinct, Donkey Kong Country, Battletoads, GoldenEye 007. Het beroemde logo van het bovengenoemde softwarebedrijf heeft jarenlang de tv-schermen van velen van ons gevuld terwijl we onze favoriete titels uploadden.

Verrassend genoeg realiseerden we ons echter nooit wat het logo eigenlijk was. Jarenlang geloofden de meesten van ons dat het logo er slechts één was eenvoudige letter "R". In de praktijk is onlangs ontdekt dat de laatste niets meer is dan een soort van "gouden rol"Gemaakt doorvoormalig kunstenaar Rare Kevin Bayliss.

 

De onderstaande video toont de filmische introductie van Conker: Live & Reloaded kwam uit voor Xbox in 2005. Als je opvalt, op 40 exacte seconden, zul je merken dat het Rare-logo verdwijnt in een rol toiletpapier bedekt met goud. We stellen ons al reacties voor bij de voor de hand liggende kapitein, zoals: "Nou, dit was bekend". In dit opzicht zijn we echter van mening dat er nog steeds veel mensen zijn die zich niet bewust zijn van deze waarschijnlijkheid van cine-panettone.