Wii U werkt zichzelf bij. Blijkbaar is Nintendo de console niet vergeten, maar geeft ze speciaal voor haar een firmware-update uit.

Het leek erop dat een videospelletje de Wii U voorbij ging, zowel van spelers als van moeder Nintendo, maar blijkbaar heeft het Japanse bedrijf de eerste en laatste 2019 Firmware-update voor uw console.

"Verdere verbeteringen zijn aangebracht in de algehele stabiliteit van het systeem en andere kleine wijzigingen om de gebruikerservaring te verbeteren."

Ben je een fan van de Nintendo-console en hoop je op iets wezenlijks, raak dan niet enthousiast. De 5.5.4-update verbetert de stabiliteit en brengt een aantal kleine aanpassingen aan in de algehele kwaliteit van de console-ervaring, maar niets meer. Hier kunt u de patch notes voltooien.

Als je de console leuk vond en nog steeds aan het spelen bent, is dit een praktische manier om te spelen waar je wilt.

Reacties

antwoorden