Borderlands 3 is zeker een van de meest verwachte titels van de komende maanden, en naarmate we september naderen, Gearbox onthult nieuwe details over het spel. In een recent interview met GamesBeat il directeur Paul Sage sprak onder andere ook over de lang leven van het spel, een factor die een groot deel van de gebruikers zeer dierbaar is. Volgens Sage kan de BorderNews 3 hoofdqueeste worden voltooid in ongeveer 35 uur, maar natuurlijk als we ons concentreren op secundaire speurtochten, zal de levensduur dramatisch toenemen.

Borderlands 3

De directeur zei tevreden te zijn met de duur van deze ervaring dat Gearbox gebruikers zal bieden, gezien de latere uitbreidingen die ons alleen uren en uren vastgelijmd zullen houden. We herinneren je dat Borderlands 3 wordt vervolgens op PlayStation 4, Xbox One en pc uitgebracht 13 september.