Hoewel de Pokémon-serie begon met alleen 151-pocketmonsters, heeft deze vandaag meer dan 800 en het aantal is bestemd om te groeien. de aankomende uitgave van Pokémon Sword and Shield gepland op Switch voor dit jaar. Elke Pokémon is iemands favoriet zou je kunnen zeggen, en een gebruiker van Reddit besloot om deze zin te testen.

De gebruiker van Reddit Mamamia1001 heeft heeft onlangs een enquête gemaakt waarin mensen werden gevraagd te stemmen op hun favoriete avonturenmetgezellen, met de bedoeling erachter te komen of het gezegde echt waar was. Meer dan 52.000-mensen namen deel aan de enquête en onder al die antwoorden kregen vier Pokémon nul stemmen: Silcoon, Gothita, Eelektrik en Yungoos. Gezien de omvang van het monster, lijkt het feit dat slechts vier monsters geen enkele stem hebben gekregen, zeker gewicht te geven aan het gezegde.

Pokémon

De enquête toonde ook de populairste Pokémon, althans onder degenen die reageerden. Misschien niet verrassend, de eerste generatie domineerde de top 10. Aan de bovenkant van de lijst staat Charizard, die 1.107-stemmen heeft ontvangen. Later Gengar met 1.056-stemmen, terwijl Arcanine 923-stemmen kreeg. U kunt een kijkje nemen naar de top 10 hieronder, terwijl ik volledige resultaten zijn hier te vinden:

  1. Charizard - 1,107 stemmen
  2. Gengar - 1,056 stemmen
  3. Arcanine - 923 stemmen
  4. Bulbasaur - 710 stemmen
  5. Blaziken - 613 stemmen
  6. Umbreon - 607 stemmen
  7. Lucario - 604 stemmen
  8. Gardevoir - 585 stemmen
  9. Eevee - 581 stemmen
  10. Dragonite - 551 stemmen

Het onderzoek heeft onder meer een bijzondere betekenis, omdat Masuda helaas de onmogelijkheid heeft bevestigd om alle Pokémon naar de nieuwe titel over te zetten. Sword en Shield bevatten niet alle monsters, maar alleen de monsters die beschikbaar zijn in Pokédex van Galar, een beslissing die tot veel controverse onder fans heeft geleid.

Herinner dat Pokémon Sword and Shield op Switch voor de 15 november, terwijl de service Pokémon Home zal beschikbaar zijn op Switch en smartphone aan het begin van de 2020.

Reacties

antwoorden