De E3 2019 eindigde een paar weken geleden en een van de verrassingen die uit de conferentie naar voren kwam Microsoft was bezorgd om de aankoop van een nieuwe studie: of Double Fine, bekend van het baren van titels als Brutal Legend en Psychonauts.

Tim Schafer, tijdens een lang interview met Game Informer, beweerde hij tevreden zijn met het beleid van Microsoft van de aankoop van het softwarehuis, omdat de Amerikaanse gigant volgens hem met deze stap niet van plan is de inkoopstudies één geheel te maken, waardoor het volledige creatieve vrijheid hoewel ze werknemers van hetzelfde Microsoft zijn.

Schafer onthulde ook dat de studie zal zich beter concentreren op de ontwikkeling van videogames toevoegend dat deze mogelijkheid Double Fine ook de kans zal geven om experimenteer met nieuwe genres.

Dus wat vind je van het denken van Tim Schafer?