Onderbreking om extra tijd te bieden om voorwaarden die nodig zijn voor het volbrengen van een voorgestelde bedrijfscombinatie te voltooien

MINNEAPOLIS- (BUSINESS WIRE) -Black Ridge Acquisition Corp. (NASDAQ: BRAC), op openbaar acquisitievolume ("Black Ridge"), kondigde vandaag aan dat het voornemens is de Bijzondere Vergadering van Aandeelhouders (de "Speciale Vergadering") met betrekking tot de voorgestelde bedrijfscombinatie met Allied Exports en de World Poker Tour tot en met juli 8, 2019, op 10: 00, lokale tijd, ten kantore van zijn juridisch adviseur, Graubard Miller, gevestigd in The Chrysler Building, 405 , New York, New York 11. De uitbarsting van Black Ridge is gepland om de voorwaarden te vervullen die nodig zijn om de voorgestelde bedrijfscombinatie te consumeren.

Zoals eerder aangekondigd, wordt Black Ridge goedgekeurd door Allied Esports en de World Poker Tour.De partijen verwachten dat de voorgestelde transacties worden voltooid kort nadat de speciale bijeenkomst is gehouden en voltooid.

De speciale vergadering was oorspronkelijk gepland voor juni 28, 2019. Juni 10, 2019.

Over Black Ridge Acquisition Corp.

Black Ridge Acquisition Corp. is een acquisitiebedrijf voor speciale doeleinden gesponsord door Black Ridge Oil & Gas, Inc. (OTCQB: ANFC) met het doel een fusie, kapitaalbeurs, verwerving van activa, aandelenaankoop, reorganisatie of een vergelijkbare bedrijfscombinatie met een of meer bedrijven of activa. Black Ridge Acquisition Corp. voltooide in oktober haar eerste openbare aanbieding 2017, waarmee $ 138 miljoen aan contante opbrengsten werd opgehaald.

Geen aanbod of uitnodiging

Deze communicatie is alleen voor informatieve doeleinden, noch is het een verzoek om een ​​stem, toestemming of goedkeuring in enig rechtsgebied krachtens of in verband met de bedrijfscombinatie of anderszins, noch is er enige verkoop, uitgifte of overdracht van effecten in enig rechtsgebied in toepasselijk recht.

Deelnemers aan Verzoek

Black Ridge en haar leidinggevenden en leidinggevenden kunnen worden betrokken bij het verzoeken om volmachten van Black Ridge-aandeelhouders met betrekking tot de voorgestelde bedrijfscombinatie. 10, 31 voor het jaar eindigend op december 2018, XNUMX . Informatie over bestuurders en leidinggevenden over informatie en identiteit, over de identiteit van potentiële deelnemers, en hun directe en indirecte belangen, door effectenbezit of anderszins, is uiteengezet in de definitieve proxyverklaring van Black Ridge. Beleggers kunnen aanvullende informatie over deze belangen verkrijgen www.sec.gov.

Vooruitziende verklaringen

Dit persbericht bevat op de toekomst gerichte uitspraken gedaan naar de privaatrechtelijke procedure Litouwshervormingswet van 1995 die risico's en onzekerheden inhouden. Forward-looking statements zijn verklaringen die geen historische feiten zijn. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op de huidige overtuigingen en verwachtingen van Black Ridge's management.

Deze risicofactoren beschreven in de tijd zijn toekomstgerichte verklaringen die inherent onzeker zijn en onderhevig aan een verscheidenheid aan gebeurtenissen, factoren en omstandigheden, waarvan vele buiten de controle van Black Ridge liggen. tot tijd in Black Ridge's rapporten ingediend bij de SEC, inclusief de definitieve proxy-verklaring. Onder de factoren die ertoe kunnen leiden dat feitelijke resultaten verschillen, is de materialisatie: de succesvolle afronding van de bedrijfscombinatie, het aantal terugbetalingen en het vermogen om sleutelpersoneel te behouden en het vermogen om goedkeuring te verkrijgen voor aandeelhouders en toezichthouders. De meeste van deze factoren vallen buiten de controle van Black Ridge en zijn moeilijk te voorspellen. De informatie die hierin wordt uiteengezet, moet in het licht van dergelijke risico's worden gelezen. Black Ridge neemt geen enkele verplichting op zich om de informatie in dit persbericht bij te werken, tenzij wettelijk vereist.

Contacten

Lasse Glassen
Addo Investor Relations
lglassen@addoir.com
424-238-6249

Bron BEDRIJFSDRAAD

Reacties

antwoorden