Bloodstained: Ritual of the Night is net uitgekomen, maar spelers hebben al een bug tegengekomen die voorkomt dat ze doorgaan in de campagne.

De spelers wie de code heeft ontvangen om het spel te downloaden, na het te hebben ondersteund op Kickstarter, ja dat zijn ze een bug tegengekomen die de voortgang blokkeert van de campagne en geeft geen toegang tot andere delen van de kaart.

Sommige spelers slaagden er nog steeds in om de hoofdcampagne af te maken, terwijl sommige tijdens het avontuur bleven steken. 505 Games onderzocht de oorzaken van het probleem enkele dagen en ging daarna verder laat een update vrij.

De bug is alleen van toepassing op spelers die de 1.02-patch niet hebben geïnstalleerd. het raken van de Ps4- en Xbox One-platforms, in tegenstelling tot de pc-versie die met de patch is uitgebracht. Volgens 505 Games komt het probleem voort uit een fout bij het herkennen van de staat van de borst (open / gesloten), dit blokkeert de spelers bij het voortzetten van de items.

De 1.02-patch. lost het probleem op, maar degene die de game heeft gestart vóór de update, moet de campagne opnieuw opstarten na het installeren van de patch. De Xbox-spelers moeten helaas wachten en wachten op de lancering van de 1.02.

505 hoopt de bug te repareren, zelfs voor degenen die de game zonder patch begonnen zijn, waardoor ze de campagne niet opnieuw hoeven te starten. Het goede nieuws is dat voor al degenen die de game voor de 1.02-versie hebben voltooid, eenmaal in de nieuwe game plus, ze dankzij de update geen problemen zullen hebben.

Bloodstained: Ritual of the Night is beschikbaar voor alle platforms behalve de versie voor Switch verwacht voor 25 juni. Ben je de bug ook tegengekomen? Als je het spel niet kent, qui je zult vinden wat je moet weten.