de MMORPG Shakes & Fidget vier het zijn tiende verjaardag deze week. È Sinds 2009 zwerven RPG-fans door de gekke fantasiewereld van Shakes & Fidget, ruimen ze donkere kerkers op, creëren gilden of bouwen ze hun eigen fort. Ontwikkelaar Playa Games viert het jubileum van de platformonafhankelijke MMO met veel speciale activiteiten en de Remastered-versie is ook beschikbaar op alle platforms voor spelers.

Shakes & Fidget Remastered

Het ambitieuze project van Playa Games om Shakes & Fidget volledig te renoveren, begon twee jaar geleden. De taak was echter niet eenvoudig omdat de online RPG momenteel beschikbaar is op veel verschillende platforms, zoals browser, Steam, iOS en Android. Nu, ter gelegenheid van de XNUMXe verjaardag van de game, is de Remastered-versie eindelijk compleet en kunnen spelers genieten van de volledig vernieuwde game op alle platforms. Onder de nieuwe functies van de Remastered-versie zijn er: afbeeldingen met hoge resolutie, intuïtief en modern interface-ontwerp, nieuwe handgemaakte tekeningen en de overgang van Flash naar WebGL en Unity Engine.

Wat kan er voor elke verjaardag niet ontbreken? Cadeaus!

Naast de verandering van de oude versie naar de Remastered versie, viert Shakes & Fidget zijn jubileum met minstens 10 heel bijzonder nieuws en promoties: in de nieuwe kerker "Continuous Loop of Idols" kunnen spelers hun vaardigheden meten met de beroemdste Youtubers.

Vanaf nu kan de smid, als extra service, de epische voorwerpen herwerken en ze een compleet nieuwe look geven.

Diep in de mijn is een heel bijzonder object verborgen dat op avonturiers wacht: het is de Heilige Graal die, eenmaal gevonden, de objecten toont die nog ontdekt moeten worden voor het plakboek van nauwgezetheid. Om dit object te krijgen, moet u het 85-niveau bereiken en ten minste 1000-objecten in het Album hebben.

Bovendien kunnen spelers 10 nieuwe gekke prestaties ontgrendelen, epische epische items van 10 krijgen voor hun verjaardag, strijden tegen volledig opnieuw ontworpen 100-vijanden of bladeren in Fidget's nieuw ontworpen Magic Shop.

Last but not least, van 21 tot 23 juni zullen alle evenementen tegelijkertijd plaatsvinden! Dit betekent meer ervaring, meer epische items voor 50-spelers en hoger, meer goud en meer 20% -padden van de juiste verkoper.

Shakes & Fidget

De platformonafhankelijke MMORPG Shakes & Fidget combineert een ironische look van fantasie en RPG-clichés met diepgaande rollenspellen. Met zijn gildesysteem, humoristische missies, PvP-arena en aanpasbare helden, heeft het cult-komische spel alles wat MMO-spelers zich wensen. Shakes & Fidget heeft 50 miljoen spelers en is beschikbaar in 21 talen op Steam, browsers en iOS- en Android-apparaten.