de MMORPG Shakes & Fidget vier het zijn tiende verjaardag deze week. È van de 2009 trekken rollenspellen door de gekke fantasiewereld van Shakes & Fidget, maken de donkere kerkers schoon, creëren gilden of bouwen hun eigen fort. De ontwikkelaar Playa Games viert de verjaardag van multi-platform MMO met vele speciale activiteiten en de Remastered-versie is ook beschikbaar op alle spelerplatforms.

Shakes & Fidget Remastered

Het ambitieuze project van Playa Games om Shakes & Fidget volledig te moderniseren, begon twee jaar geleden. De taak was echter niet eenvoudig, omdat de DDR online momenteel beschikbaar is op veel verschillende platforms, zoals browsers, Steam, iOS en Android. Nu, ter gelegenheid van de tiende verjaardag van het spel, is de Remastered-versie eindelijk voltooid en kunnen spelers genieten van het volledig vernieuwde spel op alle platforms. Onder de nieuwe functies van de Remastered-versie bevinden zich: afbeeldingen met een hoge resolutie, intuïtief en modern interfaceontwerp, nieuwe handgemaakte tekeningen en de overgang van Flash naar WebGL en Unity Engine.

Wat kan er voor elke verjaardag niet ontbreken? Cadeaus!

Naast de wijziging van de oude versie naar de Remastered-versie, viert Shakes & Fidget zijn verjaardag met ten minste 10 zeer speciaal nieuws en promoties: in de nieuwe kerker "Idoli continuous loop" kunnen spelers hun vaardigheden meten tegen de meest beroemde Youtuber.

Vanaf nu kan de smid, als extra service, de epische voorwerpen herwerken en ze een compleet nieuwe look geven.

Diep in de mijn is een heel bijzonder object verborgen dat op avonturiers wacht: het is de Heilige Graal die, eenmaal gevonden, de objecten toont die nog ontdekt moeten worden voor het plakboek van nauwgezetheid. Om dit object te krijgen, moet u het 85-niveau bereiken en ten minste 1000-objecten in het Album hebben.

Bovendien kunnen spelers 10 nieuwe gekke prestaties ontgrendelen, epische epische items van 10 krijgen voor hun verjaardag, strijden tegen volledig opnieuw ontworpen 100-vijanden of bladeren in Fidget's nieuw ontworpen Magic Shop.

Last but not least, van 21 tot 23 juni zullen alle evenementen tegelijkertijd plaatsvinden! Dit betekent meer ervaring, meer epische items voor 50-spelers en hoger, meer goud en meer 20% -padden van de juiste verkoper.

Shakes & Fidget

De multi-platform MMORPG Shakes & Fidget combineert een ironische look van fantasie en RPG clichés met een diepe rollenspel gameplay. Met het systeem van gilden, humoristische missies, PvP-arena en aanpasbare helden, heeft de game in cult-stijlachtige stijl alles dat MMO-spelers zouden willen. Shakes & Fidget neemt 50 miljoenen spelers op en is beschikbaar in 21-talen op Steam, browsers en iOS- en Android-apparaten.

Reacties

antwoorden