Top Mexicaanse sport-tv-netwerk om $ 5 miljoen aandelen van Black Ridge Acquisition Corp.

Uitgebreide alliantie verwachtte de inzet van geallieerde export in Latijns-Amerika te verruimen met de ontwikkeling van toegewijde digitale exportkanalen en vlaggenschip Esports Venue

IRVINE, CALIF .- (BUSINESS WIRE) - TV Azteca, in Grupo Salinas, een bedrijf en een topsporttelevisienetwerk in Mexico, en Black Ridge Acquisition Corp. (NASDAQ: BRAC), voor openbaar acquisitievolume, vandaag zijn ze aangegaan een term sheet die zou zorgen voor TV Aztec om aandeelhouder te worden van Allied Esports, een wereldwijd export entertainmentbedrijf, door middel van een aandeleninvestering in Black Ridge Acquisition Corp ..

Allied Exports en haar zusterbedrijf, de World Poker Tour®, beide eigendom van Ourgame International Holdings Limited, zullen, zodra alle toepasselijke toestemming van aandeelhouders en regelgevende instanties is verkregen, door Black Ridge Acquisition Corp. naar de geallieerde vorm worden gekocht Esports Entertainment (de "Bedrijfscombinatie").

Hoogtepunten van de term sheet zijn:

  • TV Azteca verwerft $ 5 miljoen in aandelen van Black Ridge Acquisition Corp .;
  • TV Azteca en Allied Esports creëren een 24-uur digitaal exportkanaal gewijd aan export en videogames voor de Mexicaanse markt;
  • TV Azteca en Allied Esports ontwikkelen een netwerk van exporterend talent in Mexico en Latijns-Amerika.
  • TV Azteca en Allied Esports bouwen een vlaggenschip-exportlocatie en extra export- en contentfaciliteiten op de Mexicaanse markt;
  • TV Aztec en Allied Export produceren en distribueren co-branded exportprogramma's in de markt; en
  • Allied Esports ontwikkelt een gelokaliseerd online exportplatformtoernooi voor de markt.

Voltooiing van de twee kwesties van due diligence in juni 27, 2019, de uitvoering van definitieve overeenkomsten tussen de partijen die documenteren de verplichtingen van TV Azteca om de aandelen Black Ridge en de voltooiing van de bedrijfscombinatie te kopen.

De opkomst van Allied Esports op de Mexicaanse markt met een multiplatformbenadering ontworpen om de huidige fans van exportverkopen en nieuwe consumenten te bereiken via het uitgebreide netwerk van TV Azteca.

"Onze voetafdruk over de hele wereld uitbreiden met gelijkgestemde leiders en innovators is absoluut noodzakelijk voor ons succes, en we zijn verheugd om samen te werken met TV Aztec terwijl we Latijns-Amerika binnenkomen met een slim, agressief plan", zegt Frank Ng, co-CEO van Ourgame, eigenaar van Allied Esports. "De Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse markt biedt een ongelooflijk potentieel, en deze samenwerking, met twee first-movers in export, entertainment en distributie, is een winnende combinatie."

In reactie op de nieuwe samenwerking voegde Benjamin Salinas, CEO van TV Azteca, toe: "We zijn enthousiast over onze investering in de exportsector en de vooruitzichten om de krachten te bundelen om de duidelijke leider te worden in de levering van export in de regio. Deze relatie vertegenwoordigt een transformerende stap voor TV, Aztec en voor de miljoenen leden van de exportcommunity in Latijns-Amerika. "

TV Azteca en Allied Esports zullen werken aan de ontwikkeling van Mexico's eerste 24-uur digitaal kanaal gewijd aan de esports en videogamecultuur. De bedrijven zetten ook een netwerk van exporttalent op, met expertise in alle gamegenres en -titels en met ervaring in extra vormen van entertainment.

De partijen zijn van plan om samen te werken aan het ontwerp en een speciale exportlocatie te bouwen, met een concept vergelijkbaar met HyperX Esports Arena Las Vegas, dat zal worden aangewezen als een vlaggenschiparena voor hun groeiende exportvoetafdruk in Mexico. Het bedrijf ontwikkelt ook aanvullende regionale eigenschappen voor evenementen en contentproductie. Het gezamenlijke vlaggenschip en regionale locaties zouden toetreden tot het Allied Esports Property Network, het eerste wereldwijde affiliate-programma dat werd gelanceerd door Allied Esports in 2018.

TV Azteca en Allied Exports, die eerder in mei 2006 2019 werden aangekondigd met de lancering van de originele serie NATION VERSUS NATIE. Het live-evenement en de stream, die plaatsvond op het Totalplay-forum in Mexico City op mei 14 en het eerste evenement van Allied Esports en de uitzendproductie in Latijns-Amerika, presenteerde 40-concurrenten in een VS vs. Het formaat van Mexico speelt de BATTLEGROUNDS van PLAYERUNKNOWN. Het evenement dat in Mexico werd uitgezonden bereikte meer dan 2 miljoen consumenten op de markt.

"Na een uitzonderlijke testcase met NATION VERSUS NATIE"We hebben vertrouwen in ons gecombineerde vermogen om export naar Mexico en Latijns-Amerika echt op het hoogste niveau te lanceren", zegt Rodolfo Ramirez, hoofd van TV Azteca Sports. "We zijn toegewijd aan het succes en de groei van dit partnerschap en geloven dat dit streven de gelegenheid biedt om ons populairste entertainmentplatform tot nu toe te zijn."

Allied Esport wil ook samenwerken met TV Aztec om een ​​gelokaliseerde versie van zijn eigen wereldwijde online platform te creëren, dat in december 2018 is aangekondigd en momenteel in ontwikkeling is. Het platform zal zich richten op het aanbieden van online producten, waaronder abonnementen, matchingservices, educatieve ervaringen en games.

Na een strategische overeenkomst met het zusterbedrijf van Allied Esports, zal de World Poker Tour, die in maart 2019 werd ondertekend, sociaal gamen en de massale uitzending van WPT pokerinhoud deze zomer op TV Azteca-platforms beginnen. De meerjarige overeenkomst wordt ook gepromoot via het multimedianetwerk van TV Azteca en andere Grupo Salinas-bedrijven.

Aankoopdetails

Aangenomen dat TV Azteca tegen Juni 27 twee diligences tot tevredenheid voltooit, 2019 en de partijen hun definitieve overeenkomst voor de transactie uitvoeren, zou TV Azteca $ 5 miljoen aandelen van Black Ridge Acquisition Corp kopen. Black Ridge-vertrouwensaccount bij het sluiten van de Black Ridge-vertrouwensaccount bij het sluiten van de bedrijfscombinatie. TV Azteca heeft ingestemd met de conversie van aandelen. Black Ridge zou het probleem op tv zijn, de Black Ridge zou de uitgifte zijn van de aandelen Black Ridge shares (10) die zijn gekocht onder de verbintenis en een warrant om er een te kopen ( 1) aandeel in Black Ridge aandelen (2) aandelen gekocht onder aankoopverplichtingen. 8-K, dat snel wordt ingediend en dat kosteloos kan worden verkregen op de website van de Securities and Exchange Commission (http://www.sec.gov).

Over Grupo Salinas

Grupo Salinas (www.gruposalinas.com) is een groep van dynamische, snelgroeiende en technologisch geavanceerde bedrijven die zich richt op het creëren van economische waarde door marktinnovatie en goederen en diensten die de levensstandaard verbeteren; maatschappelijke waarde, om sociale vaardigheden te creëren om gemeenschappen te verbeteren; en milieuwaarde, door de negatieve impact van bedrijfsactiviteiten te verminderen. Gemaakt door Mexicaanse ondernemer Ricardo B. Salinas (www.ricardosalinas.com), Is Grupo Salinas werkzaam als een managementontwikkelings- en beslissingsforum voor de topleiders van aangesloten bedrijven. Deze bedrijven zijn onder andere: Azteca TV (www.TVazteca.com; www.irtvazteca.com), Grupo Elektra (www.grupoelektra.com.mx), Banco Azteca (www.bancoazteca.com.mx), Advance America (www.advanceamerica.net), Afore Azteca (www.aforeazteca.com.mx), Seguros Azteca (www.segurosazteca.com.mx), Punto Casa de Bolsa (www.puntocasadebolsa.mx), Totalplay (www.totalplay.com.mx) en Totalplay Empresarial (totalplayempresarial.com.mx). TV Azteca en Grupo Elektra handelen op de Mexicaanse aandelenbeurs en maken deel uit van haar duurzaamheidsindex. Elk van de Grupo Salinas-bedrijven heeft de raad van bestuur en de aandeelhouders onafhankelijk met een eigen management. Grupo Salinas heeft geen aandelenbezit. De groep bedrijven deelt gemeenschappelijke visie, waarden en strategieën voor het bereiken van snelle groei, superieure resultaten en prestaties van wereldklasse.

Over Allied Esports

Allied Esports is vernoemd naar Fast Company's meest innovatieve bedrijvenlijst voor 2019 en is een vooraanstaand exportbedrijf met een wereldwijd netwerk van toegewijde exporteigenschappen en faciliteiten voor de productie van inhoud. Haar missie is om spelers, streamers en fans te verbinden via geïntegreerde arena's en mobiele exportwagens over de hele wereld die dienen als game- en gevechtsvelden. Allied Esports is een dochteronderneming van Ourgame International (SEHK: 899), eigenaar van WPT Enterprises, Inc., de exploitant van The World Poker Tour®. Ourgame heeft een overeenkomst gesloten met Black Ridge Acquisition Corp. (NASDAQ: BRAC) om, zodra alle toepasselijke aandeelhouders- en wettelijke toestemmingen zijn verkregen, Allied Esports Entertainment, Inc.

Via het Allied Esports Property Network, de eerste esports via gelieerde relaties die beschikbaar zijn voor partners die nieuwe exportfaciliteiten over de hele wereld willen openen, omvat de locatie van Allied Esport momenteel 11-eigendommen in de top drie van exportmarkten over de hele wereld: Noord-Amerika HyperX Esports Arena Las Vegas; HyperX Esports Truck "Big Meta"; Esports Arena Orange County en Esports Arena Oakland; Europa's HyperX Esports Big Betty Truck en HyperX Esports Studio in Hamburg, Duitsland; en China's Lianmeng Dianjing in Beijing, Lianmeng Dianjing SEG Arena in Shenzhen, Lianmeng Dianjing Tianjin Arena, Lianmeng Dianjing Gui'an Arena en Lianmeng Dianjing LGD Gaming Hangzhou Arena. Het 12th-object van het Allied Esports Property Network, gerund door Fortress Esports, zal naar verwachting in 2019 in Melbourne, Australië openen. Ga naar voor meer informatie over Allied Exports en het wereldwijde netwerk van property's AlliedEsports.gg en volg @AlliedEsports.

Over Black Ridge Acquisition Corp.

Black Ridge Acquisition Corp. is een speciaal acquisitiebedrijf dat wordt gesponsord door Black Ridge Oil & Gas, Inc. (OTCQB: ANFC) met als doel een fusie, kapitaalbeurs, verwerving van activa, aandelenaankoop, reorganisatie of soortgelijke bedrijfscombinatie met een of meer bedrijven of activa. Black Ridge Acquisition Corp. voltooide zijn beursgang in oktober 2017 en haalde $ 138 miljoen aan contante opbrengsten op.

Forward-Looking Statements

21E van de Securities Exchange Act van 1934, zoals gewijzigd, en de wet op de hervorming van privaatrechtelijke geschillenbeslechting van 1995. Forward-looking statements kunnen betrekking hebben op de voorgestelde transacties tussen Azteca TV, Allied Esports en Black Ridge Acquisition Corp. Black Sea Acquisition Corp., de onderhandeling en uitvoering van definitieve overeenkomsten met de transacties tussen de partijen, de aankoop van aandelen van Black Ridge Acquisition Corp. door TV Azteca en het bereiken van de gewenste resultaten van de strategische alliantie tussen de partijen. Toekomstgerichte verklaringen kunnen ook betrekking hebben op de bedrijfscombinatie tussen Black Ridge Acquisition Corp. en Ourgame International Holdings Limited (de 'Voorgestelde transactie') en alle andere verklaringen met betrekking tot toekomstige resultaten, strategie en plannen van Black Ridge en Ourgame plannen "," verwacht "of" verwacht niet "," geschatte "," verwacht "," budget "," gepland "," schattingen "," voorspellingen "," van plan "," verwacht "of" anticipeert niet " ", Of" gelooft ", of variaties van dergelijke woorden en uitdrukkingen, of stel dat bepaalde acties, gebeurtenissen of resultaten" kunnen "," kunnen "," zou "," zou kunnen "," projecten "," zullen "of" zullen zijn " genomen "," voorkomen "of" worden bereikt "). Toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op opinies en schattingen van het management van Black Ridge of Ourgame, en in voorkomend geval, evenals bekende, onbekende risico's, onzekerheden, aannames en andere factoren dat kan ertoe leiden dat de werkelijke resultaten, het niveau van activiteit, prestaties of prestaties wezenlijk verschillen van die welke worden uitgedrukt of geïmpliceerd door dergelijke toekomstgerichte verklaringen. Voor Ourgame omvatten deze risico's en onzekerheden, maar zijn niet beperkt tot, zijn inkomsten en operationele prestaties, algemene economische omstandigheden, trends in de sector, wetgeving of wettelijke vereisten die van invloed zijn op het bedrijf waarin hij actief is, management van groei, zijn bedrijfsstrategie en plannen , het resultaat van toekomstige financieringsinspanningen en zijn afhankelijkheid van sleutelpersoneel. Voor Black Ridge omvatten factoren, maar zijn niet beperkt tot, de succesvolle afronding van de bedrijfscombinatie, de hoeveelheid aflossingen en het vermogen om sleutelpersoneel te behouden en het vermogen om goedkeuring te verkrijgen voor aandeelhouders en toezichthouders. Black Ridge's prestaties verschillen materieel in Black Ridge's definitieve proxy voor de gecombineerde en Black Ridge's andere periodieke rapporten ingediend bij de SEC, inclusief maar niet beperkt tot Black Ridge's. Form 10-K voor het jaar eindigend op december 31, 2018. Exemplaren kunnen worden verkregen door contact op te nemen met Black Ridge of de SEC. Lezers worden gewaarschuwd om onterecht te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen, die alleen van de datum uitgaan.

Geen aanbod of uitnodiging

Deze communicatie is alleen voor informatieve doeleinden, noch is het een verzoek om een ​​stem, toestemming of goedkeuring in enig rechtsgebied krachtens of in verband met de bedrijfscombinatie of anderszins, noch is er enige verkoop, uitgifte of overdracht van effecten in enig rechtsgebied in toepasselijk recht.

Deelnemers aan Verzoek

Black Ridge en Ourgame, en hun respectievelijke uitvoerende bestuurders en leidinggevenden, kunnen worden overwogen bij het vragen van volmachten van Black Ridge-aandeelhouders met betrekking tot de bedrijfscombinatie. 10, 31 voor het jaar eindigend op december 2018, XNUMX . Informatie over de uitvoerend directeur van Ourgame en meer gedetailleerde informatie over de identiteit van potentiële deelnemers, en hun directe en indirecte belangen, door effectenbezit of anderszins, is uiteengezet in de definitieve proxyverklaring van Black Ridge. Beleggers kunnen aanvullende informatie over deze belangen verkrijgen www.sec.gov.

Contacten

Media Contact:
Brian Fisher
Allied Esports
brian@alliedesports.com

Investor Contact:
Lasse Glassen
Addo Investor Relations
lglassen@addoir.com
424-238-6249

Bron BEDRIJFSDRAAD