Na de harten van pc-gamers in november te hebben veroverd, arriveert de onnavolgbare charme van Larry Laffer eindelijk op PlayStation 4 en Nintendo Switch. Om deze gelegenheid te vieren heeft Assemble Entertainment een nieuwe trailer uitgebracht.

Over Leisure Suit Larry:        

"Mijnheer, ik ben weer terug in zaken! Mijn nieuwe avontuur, Leisure Suit Larry - Wet Dreams Do not Dry, brengt me - ongeacht het pad of de bestemming - vanaf het einde van de 80-jaren rechtstreeks naar de 21-eeuw en wauw hoe de wereld is veranderd! Terwijl mijn visie op de wereld en de vrouwen van de 80-jaren tegen de moderne realiteit indruisen, ben ik klaar om eropuit te gaan en mezelf in de strijd te gooien!

In een point-and-click-avontuur dat ik typerend voor het genre zou noemen, zullen we samen zien hoe ik verliefd word op Faith, de assistent van de baas van Prune, een succesvol internationaal technologiebedrijf. Omdat zelfs vandaag de afspraken digitaal worden gemaakt, moet ik eerst werken aan mijn Timber-score, de trendy app waarmee ik vrouwen kan ontmoeten, aan hun behoeften kan voldoen en punten kan verzamelen voor mijn Timber-profiel. En wanneer ik de kans krijg, zal ik altijd een kijkje nemen naar een paar nieuwe bikini's op Instacrap - de 21-eeuw is absoluut beknopt! "

Kenmerken:

  • Leisure Suit Larry arriveert in de 21e eeuw - en nee, verder ontbreekt hier niets 
  • Verken een niet-lineaire spelwereld, ontworpen met liefde, gevestigd in de moderne wereld met meer dan 30 handgetekende locaties
  • Gebruik 'Timber', de app in het spel, samen met een innovatief datingsysteem om vrouwen te ontmoeten, verbeter dus je score op Timber en probeer uiteindelijk om Faith te ontmoeten, de vrouwen van je dromen
  • Los de verschillende puzzels op en communiceer met meer dan 30 handgetekende karakters