Hideo Kojima en Death Stranding waren helaas niet aanwezig bij E3, maar misschien is Comic-Con het juiste moment om meer nieuws over games te stelen.

Blijkbaar zou de tijd kunnen komen voor de San Diego Comic-Con waar Kojima samen met zijn vriend en regisseur Nicholas Winding aanwezig zal zijn. De ontdekking vond plaats dankzij een Tweet van Kojima zelf, waar hij zijn aanwezigheid op het evenement aankondigde.

De reden voor de betrokkenheid van de twee personages is nog niet duidelijk, maar het is mogelijk dat beide een speciale ruimte hebben om te praten over hun huidige of komende projecten.

Helaas is de complete line-up van de evenementen voor de Comic-Con is het nog niet uitgekomen, daarom is het moeilijk te zeggen of de aanwezigheid van Kojima en Winding rechtstreeks verband houdt met een panel voor de Comic-Con of niet.

Hoe dan ook, Winding, die in Death Stranding als Heartman verschijnt, is ook de regisseur van verschillende films met in de hoofdrollen Ryan Gosling, inclusief Drive and Only God Forgive, en geeft ons indirect hoop op wat de aanwezigheid van het spel op de beurs betreft .
Het aantal personages dat Hideo Kojima wist te werven, blijft echter aanzienlijk.

We herinneren ons dat in Death Stranding Norman Reedus aanwezig zal zijn van The Walking Dead, Lea Seydoux, Lindsay Wagner, Mads Mikkelsen, Margaret Qualley, Tommie Earl Jenkins en Troy Baker, elk met een rol in het spel.

We herinneren je eraan dat het San Diego Comic-Con wordt verwacht voor juli 18. We hopen veel nieuws te horen over Death Stranding en meer. In de tussentijd heb je het bericht van Kojima gezien sleutelmomenten van de ontwikkeling van Death Stranding?

Reacties

antwoorden