Het is slechts een korte tijd na de volgende uitbreiding van Final Fantasy XIV, gerechtigd Shadowbringers. Laten we eens kijken wat er is onthuld:

Met het oog op de release van FINAL FANTASY® XIV: Shadowbringers ™, gepland voor de 2 juli, sprak producer en regisseur Naoki Yoshida in een van de "Letter from the Producer LIVE" van de komende updates met de nieuwe uitbreiding. Tijdens de uitzending werden nieuwe materialen getoond en nieuwe informatie verstrekt, waaronder een videogids voor kerkers en informatie over het publiceren van inhoud na lancering.

De nieuwe game movie van "Letter from the Producer LIVE #52" bevat een nieuwe videogids voor de verschillende kerkers opgenomen in Shadowbringers, een voorbeeld van de Titania's Trial Battle e de high-level Eden-aanval.

Daarnaast werden details van andere Shadowbringers-content en het programma voor het publiceren van inhoud na lancering aangekondigd:

Presentatie van de hoofdpersonen van Shadowbringers - Beroemde bondgenoten zoals Thancred en Y'shtola zullen zich bij de Warrior of Light voegen en nieuwe personages ontmoeten zoals Ran'jit en Vauthry. Meer details over de belangrijkste Shadowbringers-personages zijn hier beschikbaar: https://eu.finalfantasyxiv.com/shadowbringers/story/
Crafting Classes Updates - Nieuwe acties en wijzigingen in bestaande, belangrijke updates voor de creatie-interface en vermindering van de vereisten voor het ontgrendelen van bestaande recepten.
Klas Updates verzamelen - Nieuwe acties en eigenschappen voor alle klassen, inclusief het verzamellogboek, dat het tijdstip van verschijnen omvat en de mogelijkheid om een ​​herinnering toe te voegen om spelers eraan te herinneren dat knooppunten verschijnen. Bovendien zullen de vereisten voor het deblokkeren van inzamelpunten worden verlaagd.
Systeemupdates - Verhoging van de glamour-dressercapaciteit, updates van de Retainer and Achievement-interface, toevoeging van nieuwe Tomestones en Scrips voor verzamelaars / videomakers en nog veel meer.
Nieuwe werelden - De toevoeging van Spriggan World aan het Chaos Data Center en Twintania World aan de Light Data Centers.
Post-launch-patchprogramma
16 juli 2019: 5.01-patch - Introductie van de high-level Eden-aanval op normale moeilijkheidsgraad
30 juli 2019: 5.05-patch - Introductie van Savage Eden Raid en Lyhe Ghiahl, nieuwe schattenjachtkerk; introductie van de nieuwe munt Allagan Tomestone of Phantasmagoria.

De volledige video "Letter from the Producer LIVE" is hier beschikbaar: https://www.twitch.tv/finalfantasyxiv

Shadowbringers zullen beschikbaar zijn in Standard- en Collector-versies in zowel fysieke als digitale versies. Pre-bestelt de standaardeditie van geselecteerde winkels. De Collector's Edition is exclusief verkrijgbaar op de Square Enix Store; pre-order hier: https://sqex.link/0ef9d

De gratis proefversie van FINAL FANTASY XIV nodigt spelers uit om te bereiken meer dan 16 miljoen avonturiers in de wereld van Hydaelyn ™. De gratis proefversie geeft iedereen toegang tot inhoud tot het 35-niveau, de creatie van acht speelbare personages, de kans om alle speelbare races en de activiteiten zonder tijdslimiet uit te proberen. Nieuwe spelers kunnen zich hier voor de gratis proef aanmelden: http://sqex.to/FFXIVFreeTrial

Reacties

antwoorden