Het gebeurde. Misschien was het gewoon een kwestie van tijd, maar nu is het eindelijk de realiteit.
Fortnite, Apex, PUBG ... ontwijken nu is het de beurt aan Mario Royale, de Battle Royale-versie van de historische Super Mario Bros. De game, bedacht en gemaakt door InfernoPlus, werd twee dagen geleden op Youtube via het kanaal van de jonge programmeur "gelanceerd".

Het doel, evenals de regels en dynamiek, is buitengewoon duidelijk. Laten we het hebben over een browser-game waar tot 100-spelers tegelijkertijd strijden ze om eerst aan het einde van de kaart te finishen. Gamekaarten (werelden) en Mario Royale-commando's zijn een getrouwe weergave van die uit Super Mario Bros.
Uiteraard kun je niet rechtstreeks met de spelers communiceren, maar je kunt ze vertragen / beschadigen met schelpen of de blokken waarop ze rusten breken. Er moet speciale aandacht worden besteed aan power-ups: ze worden gedeeld, wat betekent dat de eerste die ze gebruikt extreem ver is in vergelijking met alle andere. Je moet je dus haasten, maar tegelijkertijd opletten dat je niet te vroeg sterft.

Als je het wilt proberen dat is genoeg klik hier. Zoals gewoonlijk, zou het enige probleem het gedrag van Nintendo kunnen zijn: hoe lang duurt Mario Royale voordat hij wordt uitgeschakeld? Dus schiet op en probeer het.

Reacties

antwoorden