Dying Light, een zombie en op parkour gebaseerde titel, is een grote hit met het publiek. Het is een titel die enorme steun heeft ontvangen na de lancering en het tweede hoofdstuk nadert, Stervend licht 2. Helaas zal de game niet vóór 2020 worden uitgebracht, maar zijn enkele details over de gameplay onthuld.E3 2019 tramite Marc Albinet, Game Director.

Een van de belangrijkste doelstellingen van Dying Light 2 is het verbeteren van parkour. Techland is bedoeld om het vloeiender te maken, waardoor spelers met meer gratie van de ene naar de andere beweging kunnen gaan.

Misschien was de meest interessante informatie over Marc de gameplay-keuzes die een hebben impact op de kleur van het spel. Dit zijn zijn woorden:

"Wat betreft je keuzes, de kleuren zullen min of meer aanwezig zijn, sommige kleuren zullen meer aanwezig zijn, andere minder, afhankelijk van de keuzes die je hebt gemaakt"

Hij heeft niets anders gemeld, dus het is niet erg duidelijk of de verandering zal plaatsvinden, bijvoorbeeld alleen in het spel HUD of de omringende wereld zal veranderen, misschien donkerder worden in het geval van slechte keuzes en anders helderder, gewoon om te doen een voorbeeld.