Kingdom Come Deliverance, actie RPG in persoon geboren als een project op Kickstarter en ontwikkeld door de jongens van Warhouse Studio, zal binnenkort een zogenaamde zien Royal Edition. Dit laatste bestaat niet alleen uit de Verbeterde versie van het spel van de DLC:

  • Schat uit het verleden: DLC met schatkaarten en in-game bepantsering van de protagonist Henry;
  • Van de as: uitbreiding waarbij je de rol van gerechtsdeurwaarder speelt;
  • De amoureuze avonturen van Sir Hans Capon: missie waarin Henry zijn verliefde vriend Hans Capon zal moeten helpen met zijn liefdesverhalen,
  • Band of bastards: avontuur dat je naar het hoofd van een groep huursoldaten leidt
  • A Woman's Lot: laatste ontbrekende stuk in het Skalitz-verhaal.

We herinneren je dat Kingdome als bevrijding, met uiteraard de relatieve Royal Edition, is beschikbaar voor: Playstation 4, PC e Xbox One.

Hier is het officiële persbericht van Koch Media Srl:

 

 

De Royal Edition van Kingdom Come: Deliverance
is nu beschikbaar!
 

 Warhorse Studios en Deep Silver zijn verheugd aan te kondigen dat de Kingdom Come: Deliverance Royal Edition is nu beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One (inclusief Xbox One X) en Windows-pc. Binnenin bevindt zich de verbeterde versie van het basisspel en zijn alle DLC's al gepubliceerd. 

Bekijk de launchtrailer op YouTube: https://youtu.be/7XqE9C6wUTA 

Inhoud van de Royal Edition: 
-        Kingdom Come: Deliverance in de verbeterde versie 
-        Schatten uit het verleden 
Treasures of the Past ontgrendelen unieke schatkaarten en extra in-game bepantsering voor Henry. 
-        Van de as 
Als pas benoemde gerechtsdeurwaarder moeten spelers beslissen welke structuren het eerst moeten worden gebouwd, hoe ze mensen willen aantrekken en hoe geschillen tussen burgers kunnen worden opgelost. Het werk van een gerechtsdeurwaarder is moeilijk, maar zelfs hij kan plezier hebben na een dag hard werken. Een ritje maken met een van de nieuwe paarden, de dobbelstenen gooien of gewoon de plaatselijke taverne bezoeken, zijn slechts enkele van de activiteiten die in de game zijn geïntroduceerd met From the Ashes. 
-        The Amorous Adventures of bold Sir Hans Capon 
Amorous Adventures daagt spelers uit om hun vriend Hans Capon te helpen. Hans is verliefd en heeft de begeleiding van Henry nodig om het hart van de mooie Karolina te winnen. Het blijkt echter moeilijker te zijn dan verwacht. Een verloren familiejuweel, een magisch liefdesdrankje en het meest romantische gedicht ooit beloven vele uren aan leuke nieuwe momenten in Kingdom Come: Deliverance. 
-        Band of Bastards 
Met deze add-on kunnen spelers een groep huursoldaten leiden om de straten te bewaken. Gevangen in een haatnetwerk, tussen Radzig Kobyla en een andere adellijke familie, worden huursoldaten ingehuurd om het koninkrijk Radzig te beschermen. Spelers zullen zich bij deze groep mannen voegen, geleid door de beruchte Sir Kuno Baron von Rychwald, niet alleen om hen te helpen, maar ook om ze in lijn te houden. 
-        De Lot van een vrouw 
In "A Woman's Lot" neem je de rol van Theresa op, vergezeld door haar trouwe hond Tinker, in een onafhankelijke onderzoekslijn. Je zult jezelf onderdompelen in het gewone leven van Skalitz en vervolgens de noodlottige gebeurtenissen van de Sigismund-inval vanuit een heel ander perspectief bekijken. "A Woman's Lot" biedt het ultieme raadsel van Skalitz's verhaal en je zult ontdekken wat er gebeurde vlak voordat Henry bewusteloos werd ontdekt.

Over Kingdom Come: Deliverance 
Kingdom Come: Deliverance is een open-world RPG met een verhaal dat je onderdompelt in een episch avontuur in het Heilige Roomse Rijk. Wreek de dood van je ouders af terwijl je vijandige troepen strijdt, op revolutionaire missies gaat en belangrijke keuzes maakt. Verken majestueuze kastelen, weelderige bossen, bloeiende dorpen en talloze andere realistische scenario's in de middeleeuwse Bohemen! 
·        Een open wereld bedacht met het grootste realisme: betoverde kastelen en uitgestrekte gebieden, volledig gemaakt met adembenemende graphics van het hoogste niveau. 
·         Een niet-lineair verhaal: Los zendingen op een andere manier op en neem dan de verantwoordelijkheid voor je acties. 
·        Uitdagende gevechten: Op afstand, heimelijk of hand in hand. Kies je wapens en voer tientallen unieke combo's uit in gevechten die even spannend zijn als meedogenloos. 
·        Karakterontwikkeling: Kies je uitrusting, verbeter je vaardigheden en krijg nieuwe voordelen. 
·        Een dynamische wereld: Je acties beïnvloeden de reacties van de mensen om je heen. Vecht, steel, verleid, bedreig, overtuig of koop om. Alles hangt af van jou.

·        Historische nauwkeurigheid: Ontmoet echte karakters en ervaar de ware sensaties en sfeer van de middeleeuwse Bohemen.