Nu zijn de E3 2019-conferenties officieel voorbij, maar ondanks dit blijven de ontwikkelaars nieuws uit de beursvloer aankondigen en deze keer is het de beurt aan Cyberpunk 2077. In een interview met VG247 il zoektocht ontwerper door CD Projekt Red Pawel Sasko heeft onthuld dat het ook mogelijk is om het spel te voltooien zonder iemand te doden. In elk scenario, elke secundaire zoektocht en zelfs in het hoofdverhaal is het mogelijk om alles op een manier af te ronden pacifist, zonder bloedvergieten en circuits.

Uiteraard is het aan de speler om de manier te kiezen om te handelen, maar we zijn er zeker van dat er geen gebrek zal zijn aan de gek die beslist om de gekke wegen van Cyberpunk 2077 in de pacifistische modus tegemoet te treden. Tot slot herinneren we u eraan dat de release datum instellen voor lancering Cyberpunk 2077 is de 16 april 2020.

Reacties

antwoorden