In het midden van de presentatie Nintendo Direct E3 2019 zojuist werd het aangekondigd als de volgende DLC di Ultimate Smash, een personage uit het potlood van zijne majesteit Akira Toriyama in persoon, of "De held". Een nieuwe fase van Smash Ultimate begint daarom. De worstelaar in kwestie behorend tot Dragon Quest XI.

smash ultieme draon gast
de held smash ultieme draon gast

De held komt met veel: zwaard en schild en verschillende en mogelijke magische kunsten, waaronder: Kaclang en Kamikazee.

In dit verband herinneren we u eraan dat Dragon Quest XI binnenkort een nieuwe versie zal zien aanzetten, compleet met optionele 8-bitafbeeldingen. Het bovengenoemde is beschikbaar op de Nintendo 27 september-console. Wat betreft de worstelaar in kwestie, de laatste zal zich bij de cast van Smash Ultimate voegen deze zomer.