Devolver Digital heeft ons in de loop der jaren geleerd een van de meest goliardische en anarchistische spelbedrijven te zijn in het industy-spel.

Om dit feit volledig te verrassen, tijdens de E3, kondigde het softwarebedrijf een gekke verzameling videospellen aan met de titel: Devolver Bootleg wat, zoals de titel suggereert, niets anders is dan een reeks bootleg-titels (of "een werk gedaan in een amateur- of professionele vorm en gedistribueerd in een niet-officiële vorm" volgens Wikipedia) van sommige klassieke videogames.

De titel is al beschikbaar op Stoom en uit de beschikbare videogames kunnen we respectievelijk het volgende vinden: Ga de Gun Dungeon binnen, Milwaukee Hotline, Ape Out Jr., Shootyboots, Super Absolver Mini: Turbo Fighting Championship, Catsylvania, PikuBiku Ball Stars Lefbroek.

Reacties

antwoorden