Nieuws dat de harten van velen van ons zal verwarmen, hou je vast! Een tijdje geleden tijdens het sluiten van Nintendo Direct in die vanE3 2019, het Japanse huis door een clip, heeft het bestaan ​​van onthuld seguito di Zelda: Breath of The Wild voor Nintendo Switch. Alarm uw vertrouwde cardioloog, hier is de teaser in kwestie:

Vanzelfsprekend heeft het spel op dit moment geen releasedatum of een echte titel en is het nog in ontwikkeling. Waarom hype dan alsof het regent. Een bombshell bombshell van een van de beste E3-regisseurs van het Kyoto-huis om nooit te vergeten. De grote N heeft het doelwit geraakt met deze sappige kers op de taart. het vervolg op Zelda: Breath of the Wild wordt binnenkort realiteit. Steek je vingers over en maak je klaar voor het beste, wachtend op wat meer info over de kwestie.