Everyone's Favorite Purple Dragon is volledig geremastered en ingesteld voor takeoffs op nieuwe platforms

SANTA MONICA, CALIF .- (BUSINESS WIRE) -#SpyroTheDragon- Vorig jaar deed Spyro de Draak zijn triomfantelijke terugkeer Spyro Reignited Trilogyen in september werkt 3 aan het verspreiden van vuur door voor het eerst op Nintendo Switch ™ en pc via Steam te landen. Momenteel beschikbaar op PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro en de familie van Xbox One-apparaten van Microsoft, waaronder de Xbox One X, Spyro Reignited Trilogy zullen Spyro-fans binnenkort toestaan ​​te genieten van de drie originele Spyro ™ -games, maar ze willen spelen - om met Nintendo-spelconsoles te gaan of er beter uitzien dan ooit op pc. De trilogie, inclusief Spyro ™ de draak, Spyro ™ 2: Ripto's Rage! en Spyro ™: Year of the Dragon, is vanaf vandaag verkrijgbaar via vooraanstaande retailers voor een adviesprijs van $ 39.99.


Zijn officiële Nintendo Switch-debuut maken tijdens dit jaar Nintendo Direct op E3, Spyro Reignited Trilogy markeert de eerste keer dat alle drie de originele Spyro-spellen beschikbaar zijn op de Nintendo-console. De trilogie markeert sindsdien ook het eerste Spyro-uiterlijk op een Nintendo-console Skylanders® Imaginators in 2016 en de eerste Spyro-led-game op een Nintendo-console in meer dan 11-jaren. Met Nintendo Switch kunnen spelers springen, glijden, opladen en hun vijanden uitdagen als ze de uitdagingen en avonturen van de remaster aangaan, zowel in de handheld-modus als vanuit het comfort van hun thuis in tv-modus.

Spyro neemt ook zijn eerste vlucht op pc via Steam wanneer Activision Publishing, Inc., een volledige dochteronderneming van Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI), de dynamische gamingcollectie brengt naar vurige 4K en een niet-afgetopte framerate om beide veteranen te verrassen en nieuwe franchisefans.

Onberispelijk opnieuw gemaakt, Spyro Reignited Trilogy de opwindende en nostalgische gameplay die fans jaren geleden genoten met meer dan 100-niveaus, verbeterde beloningsreeksen, evenals de prachtige herontwerpen van Spyro's schat aan zotte draken en andere goofballs Byrd) en nog veel meer. De trilogie omvat ook verbeterde omgevingen, een geremasterde soundtrack, bijgewerkte bedieningselementen, gloednieuwe verlichting en opnieuw gecreëerde cinematica voor extra pit in dit geliefde avontuur. Hoofdontwikkelaar Toys For Bob is er weer op terug om het Spyro Reignited Trilogy naar Nintendo Switch, terwijl de pc-versie de lading heeft.

"Spyro Reignited Trilogy is een liefdesbrief aan de fans. Door deze nostalgische ervaring naar de Nintendo Switch en Steam te brengen, krijgen spelers, ongeacht het spelplatform dat ze kiezen, de kans om deze ongelooflijk leuke en iconische game te ervaren ”, aldus Michelle Fonseca, Vice President Product Management and Marketing bij Activision. "Ons doel is om spelers terug te brengen naar hun dierbare herinneringen uit de jaren '90, terwijl we ook nieuwe fans uitnodigen om in Spyro's wereld te duiken op welk platform dan ook."

Spyro Reignited Trilogy demonstreert de ontwikkeling van het epische spel dat voortbouwt op de ongelooflijke ervaring van de originele spellen. De persoonlijkheden worden op creatieve wijze opnieuw ontwikkeld met de smaak van de vlammen met Spyro en zijn bemanning. Spelers zullen een trilogie meemaken vol verbazingwekkende details, vernieuwde moderne gameplay-mechanica en soepele camerabehandeling. Ga voor meer informatie naar www.SpyroTheDragon.com en volg @SpyroTheDragon op Twitter en @Spyro op Facebook en Instagram. Ten slotte abonneren op het YouTube-kanaal op YouTube.com/SpyroTheDragon.

Over Activision

Activision, met het hoofdkantoor in Santa Monica, Californië, is een toonaangevende wereldwijde producent en uitgever van interactief entertainment. Activision voert activiteiten over de hele wereld en is een divisie van Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI), een S&P 500-bedrijf. Meer informatie over Activision en zijn producten is te vinden op de website van het bedrijf, www.activision.com of door te volgen @Activision.

Waarschuwingen met betrekking tot toekomstgerichte uitspraken: informatie in dit persbericht waarin Activision zijn verwachtingen, plannen, intenties of strategieën met betrekking tot de toekomst beschrijft, inclusief uitspraken met betrekking tot de verwachte releasedata, kenmerken en functionaliteit van de Spyro Reignited Trilogy, zijn forward- uitspraken die geen feiten zijn en een aantal risico's en onzekerheden inhouden. Factoren die ertoe kunnen leiden dat de daadwerkelijke toekomstige resultaten van Activision Publishing wezenlijk verschillen in de toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht, zijn onverwachte productvertragingen en andere factoren die zijn geïdentificeerd in de secties over risicofactoren van het meest recente jaarverslag van Activision Blizzard op formulier 10- K en eventuele volgende kwartaalrapporten op formulier 10-Q. De uitspraken over de toekomst zijn gepubliceerd bij Activation Blizzard en noch Activision Publishing noch Activision Blizzard hebben enige verplichting op zich genomen om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken. Toekomstgerichte uitspraken waarvan wordt aangenomen dat ze waar zijn, kunnen uiteindelijk onjuist blijken te zijn. Deze verklaringen zijn onderhevig aan risico's, onzekerheden en andere factoren, waarvan sommige buiten hun invloedsfeer liggen en kunnen ervoor zorgen dat de werkelijke resultaten afwijken van de huidige verwachtingen.

© 2019 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, SPYRO, SPYRO THE DRAGON, SKYLANDERS, SKYLANDERS IMAGINATORS zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

Contacten

Dior Brown
Activision
Dior.Brown@activision.com

Bron BEDRIJFSDRAAD