Sommige geruchten over de opstelling van Bandai Namco hebben 3 onthuld van aankomende titels voor deE3 2019 van het Japanse bedrijf, waarvan er een een nieuw hoofdstuk in de serie zou moeten zijn Tales, om precies te zijn Tales of Arise, terwijl de andere de Remastered van moet zijn Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, met de derde titel al grotendeels "spoilerato", dat is quell'Elden Ring in samenwerking met GRR Martin.

Terwijl de versie van Ni No Kuni: Wrath of the White Witch voor PS4 en pc, komend dit najaar, zal een echte grafische "lifting" behandeling hebben, degene voor Nintendo Switch is een portering van de originele versie voor Playstation 3 (altijd volgens de verzamelde geruchten).

We moeten gewoon wachten op de conferentie Bandai Namco om te bevestigen wat er op dit moment wordt 'gelekt', evenals andere titels die deel zouden moeten uitmaken van hun opstelling tijdens deze wedstrijd E3 2019.

Reacties

antwoorden