Tijdens de l 'EA Speel 2019, Respawn onthulde de details van de Stagione 2 di Apex Legends. Het nieuwe seizoen van strijd tegen royale 2 start in juli en brengt een reeks interessant nieuws met zich mee.

Eerst werd de nieuwe legende gepresenteerd Wattson, die je kunt bewonderen in de korte film hieronder, en de toevoeging van een nieuw wapen, de L-Star LMG.

Respawn stopte hier niet: ik werd getoond Folders, vliegende wezens die spelers kunnen berijden en de Legendary Hunts zijn aangekondigd, een serie van wekelijkse uitdagingen, dat zal beschikbaar zijn vanaf de 2 juli met de komst van het nieuwe seizoen. Ondanks de slecht nieuws riguardo Apex Legends, Respawn hij lijkt volledig van plan om lang op hun titel te werken.

Hieronder is de link om de volledige livestream te bekijken.

Reacties

antwoorden