Ninja Theory, studieontwikkelaar van titels zoals Hellblade e DmC, is klaar om een ​​nieuwe IP aan te kondigen voor de volgende E3 en in een video vertrouwelijk leakato op het net we kunnen de allereerste trailer zien van Bleeding Edge.

De game zal waarschijnlijk worden gepresenteerd op Microsoft-conferentie, want zoals je je misschien nog wel herinnert aan het Redmond-huis dat hij had gekocht Ninja Theory vorig jaar. Op dit moment weten we echter nog steeds niet veel over Bleeding Edge, zo niet dat het een is actie 4v4 online met melee gevechten. We kunnen niet eens weten of de titel exclusief is voor Xbox, of dat cross-play met een pc-versie ook wordt ondersteund.

Aan het einde van de trailer wordt ook aangekondigd dat vanaf 27 juni één zal beschikbaar zijn technische alpha van de titel. Het enige dat overblijft is wachten tot de Microsoft E3 2019-conferentie meer te weten komt over dit nieuwe Ninja Theory-project.