Gisteren werd de eerste Stadia Connect uitgezonden, een conferentie waar alle belangrijke informatie met betrekking tot Google Stadia en de uitgaande games op het streamingplatform.

Zoals al door het bedrijf is aangegeven, is het mogelijk om van 720p tot 4K te spelen, maar terecht heeft u de juiste verbinding nodig. Om bij 720p te komen, is 10Mbps nodig, terwijl voor 4K 35Mbps vereist is voor een optimale ervaring.

Als je je afvraagt ​​of je verbinding klaar is, heeft Google een speciale Speedtest beschikbaar gesteld via volgende link. Uit nieuwsgierigheid probeerde ik het zelf te doen. Ik benadruk dat ik me in een normale situatie bevond, met een pc en drie telefoons verbonden met het wifi-netwerk. Op een verbinding van 50Mb geeft de Ookla Speedtest me een 30Mb resultaat in download en 20 in upload met 30 van ping. De test die wordt uitgevoerd op de Google-site resulteert in 7Mb, te weinig om Stadia te gebruiken.

Laat ons de resultaten van uw snelheidstests weten!

Reacties

antwoorden